Home Astrologie • 5 lucruri pe care ar trebui sa le stii despre Balante

5 lucruri pe care ar trebui sa le stii despre Balante

 - 
femeia balanta

Balanta este singurul semn zodiacal care nu este reprezentat de un om sau de un animal – deci, este clar ca este un semn putin mai diferit decat celelalte.

Balantele au una dintre cele mai compexe personalitati, asa ca iata 5 lucruri pe care ar trebui sa le stii despre Balante, pentru a avea o relatie buna cu ele.

Isi doresc mereu ce este mai bun
Balantele vor intotdeauna sa aiba cele mai bune lucruri, si nu pot sa suporte cand nu obtin ceea ce vor. Daca vrei sa le cumperi un cadou, orienteaza-te catre ceva foarte personal, nu catre ceva care costa neaparat foarte mult.

Articol adaugat recent:  Săptămâna Luminată: ce nu ai voie să faci în zilele de după Paşte

femeia balanta

Si ele au nevoie de ajutor cateodata
Balantele vor face intotdeauna orice pot ca sa ii ajute pe altii. Insa, desi nu vor sa recunoasca, si ele au cateodata nevoie de ajutor. Vor spune ca sunt bine si ca se descurca, insa este doar o fatada.

Articol adaugat recent:  Săptămâna Luminată: ce nu ai voie să faci în zilele de după Paşte

Ai grija cu criticile
Desi pot parea foarte relaxate pe din afara, nu sunt asa si in interior. Balantele suporta criticile, la prima vedere, cu calm si gratie. Insa le vor afecta foarte grav pe dinauntru. Si desi pot parea foarte increzatoare, si ele au nesigurante si complexe.

Isi vor cere scuze primele
Balantelor nu le place ca un conflict sa dureze la nesfarsit. Sunt incapatanate, insa urasc conflictele atat de mult incat vor renunta la ele si isi vor cere scuze primele. Aceasta este o slabiciune de-a lor, asa ca nu trebuie sa profiti de ea.

Articol adaugat recent:  Săptămâna Luminată: ce nu ai voie să faci în zilele de după Paşte

Iau decizii foarte greu
Balanta este una dintre cele mai indecise persoane din lume. Ele nu stiu niciodata ce vor, insa stiu doar ceea ce nu vor. Din aceasta cauza, o Balanta poate parea, cateodata, o persoana enervanta si mofturoasa.

Author:mereupregatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*