Home Casa si gradina • 5 sfaturi practice studentesti pentru curatenia in camera de camin

5 sfaturi practice studentesti pentru curatenia in camera de camin

 - 
5 sfaturi practice studentesti pentru curatenia in camera de camin

Studentii experimenteaza din plin viata de camin si ca orice alt spatiu locuibil, si camera de camin studenteasca din campusul universitar trebuie sa fie curatata, saptamanal sau din cand in cand pentru ca aceasta sa fie luna.

Lipsa timpului, multimea de proiecte si examenele numeroase – acestea sunt o parte dintre lucrurile care ii fac pe multi studenti sa neglijeze aceasta sarcina care au luat-o la cunostinta atunci cand s-au cazat la inceput de an universitar. Studentul roman este inventiv si gaseste in totdeauna solutii eficiente pentru a iesi din impas.

Aflat sau nu in sesiunea de examene, studentul acorda la un moment dat mai multa atentie camerei sale si decide sa ia taurul de coarne. Pe langa toate aceste lucruri si sezonul calduros influenteaza direct stilul si amenajarea camerei de camin. Vara odata instalata si intrata in drepturi, ne impinge sa facem unele schimbari in interiorul camerei pentru a avea mai mult spor la invatat.

Articol adaugat recent:  Top tipuri de produse folosite pentru curatenia de Paste!

Trucuri pentru eficientizarea curateniei

Studentii care vor sa faca repede curat aplica diverse metode si trucuri invatate de-a lungul timpului menite sa-i scuteasca de sume de bani cheltuite pe produse de curatat. In cele ce urmeaza sunt prezentate cateva recomandari pentru acestia:

  1. Cuptorul de microunde se curata mult mai usor daca inainte de a incepe procesul de curatare, se aseaza un vas de sticla cu apa si se lasa aproximativ 10 minute la fiert in cuptor. Aburul cald va face ca murdaria sa se inlature mult mai usor decat prin directa frecare cu buretele de curatat.
  2. Podeaua va straluci de curatenie si va avea un miros placut numai daca sunt folositi detergenti profesionali si nu produsele din hipermarket-uri. Acestea au rolul si de a igieniza totodata camera. Studentii pot vedea aici o varietate de astfel de produse destinate in mod special curateniei.
Articol adaugat recent:  De ce sa alegi panourile solare pentru locuinta ta

curatarea camerei de camin cu produse profesionale de curatenie de la magazinul market saponella

  1. Datul cu matura nu este tocmai cel mai bun sport pe care-l poti face, dar in lipsa unui aspirator indemanos trebuie sa apelezi la acest obiect de curatenie. Este indicata folosirea unei maturi cu o coada suficient de mare pentru a nu avea o pozitie nepotrivita care sa duca mai apoi la dureri de spate in timpul maturarii. Umezirea maturii previne ridicarea prafului si asezarea acestuia pe piesele de mobilier.
  2. Frigiderul din camera trebuie dezghetat daca de moda veche si curatit pe interior cu o bucata de material imbibata in apa cu otet. Folosirea matusilor este indicata pe durata intregii curatenii pentru a preveni iritarea mainilor, infectia sau a contactului cu microbii. Dupa ce ai terminat, reaseaza toate alimentele inapoi si pune intr-o farfurie bicarbonat de sodiu pentru a absorbi mirosurile neplacute.
  3. Cosul de gunoi trebuie golit imediat ce se umple, altfel, mai ales pe timpul verii, in camera se vor aduna mirosuri neplacute. Folosirea unui spray de camera sau a bucatelelor de lamaie pozitionate in apropierea cosului ajuta la pastrarea unui miros fresh.
Articol adaugat recent:  Ce este un deferizator si cum ne ajuta acesta?

student curatare camera

Cu alte cuvinte, trucurile clasice de curatenie trebuie combinate cu solutiile eficiente ale marilor branduri de curatenie daca se doreste o camera curata luna si bec.

Author:mereupregatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*