Home Fashion • 9 sfaturi vestimentare pentru barbati in 2017

9 sfaturi vestimentare pentru barbati in 2017

 - 
9 sfaturi vestimentare pentru barbati in 2017

Hainele pe care le purtam si modul in care le purtam si asortam reprezinta o carte de vizita fie ca ne place sau nu acest fapt si chiar daca este reprezinta un mod superficial de a determina o parere.

Si, daca femeile au parte de mai multe informatii la acest capitol, articole care sa contina sfaturi pentru barbati legate de imbracaminte sunt mai putine. De aceea, am venit cu cateva indrumari utile in acest sens.

imbracaminte-barbati

  1. Cei mai multi oameni, de cele mai multe ori, te judeca si dupa cum te imbraci, nu doar dupa cum te porti; asadar, daca iti pasa de ce cred despre tine cei din jurul tau ar trebui sa fii atent la ce porti.
  2. Daca iti place o anumita piesa vestimentara, ai grija de ea. Pune-ti pantalonii pe umeras dupa fiecare data in care i-ai imbracat, ruleaza-ti cravatele, inlocuieste umerasele de sarma cu cele din lemn. Pentru incaltaminte, foloseste calapoade.
  3. Incearca sa ai un minim respect fata de cum te imbraci in orice situatie. Nu iesi din casa cu ce nimeresti, prea neglijent, chiar si daca te duci doar pana la supermarket.
  4. Straduieste-te sa asortezi cat mai des ceea ce imbraci si incalti (cureaua la pantofi, sosetele la costum, etc).
  5. Invata sa cosi un nasture. Este o indemanare de care s-ar putea sa ai nevoie in viata si care iti testeaza putin rabdarea.
  6. Nu incerca sa faci diverse treburi de casa cum ar fi gradinaritul in haine cu care iesi in oras sau cu care mergi la serviciu. Sansele de a le compromite sunt foarte mari.
  7. Cel mai bun mod de a arata ca te imbraci bine fara efort este sa te straduiesti mult sa alegi si sa potrivesti.
  8. Postura conteaza in proportie de jumatate in felul in care arati. Daca stai cocosat spre exemplu, poti sa porti cel mai scump costum si degeaba.
  9. Cealalta jumatate o reprezinta proportia in care ceea ce porti ti se potriveste. De aceea, nu conteaza mult sa investesti o groaza de bani in haine ci mai degraba sa fii atent la cum iti vin.
Articol adaugat recent:  Cum purtati fustele in functie de forma corpului
In Fashion

Author:mereupregatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*