Home Diverse • Acte necesare pentru inscrierea la gradinita in Bucuresti

Acte necesare pentru inscrierea la gradinita in Bucuresti

 - 

Pentru unii parinti, inscrierea copilului la o gradinita poate reprezenta un multa munca. Parintii copiilor care pana acum nu au fost inscrisi intr-o unitate de invatamant, mai au foarte putin timp la dispozitie pentru a depune dosarele de inscriere la gradinita. Afla de aici de ce acte ai nevoie pentru a iti inscrie copilul la o gradinita in Bucuresti.

La cele mai multe gradinite din Bucuresti, inscrierea copiilor a inceput inca de la sfarsitul lunii mai si se va incheia atunci cand nu mai sunt locuri disponibile. Actele necesare inscrierii la o gradinita din Bucuresti in 2015 se desfasoare in doua etape:

  • Etapa I – 11.05.2015 – 05.06.2015
  • Etapa II – 9 iunie 2015 – prezent
Articol adaugat recent:  Vrei sa organizezi un eveniment corporate exclusivist in Bucuresti? Descopera avantajele preparatelor culinare livrate in sistem de catering!

Informatiile publicate de ISMB (Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti), cererile de inscriere se depun la unitatea aflata pe prima pozitie dintre unitatile de invatamant prescolare care inca mai are locuri libere pentru anul scolar 2015-2016.

Articol adaugat recent:  Trimite un buchet de flori impreuna cu o felicitare de la Orasul Florilor

Acte necesare pentru inscrierea la gradinita

acte necesare inscriere la gradinita

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului din sectorul 6 a explicat ca pe langa cererea-tip de inscriere, parintii vor avea nevoie si de alte documente cum ar fi:

  • Copie dupa buletin a parintilor
  • Adeverinte de salariat ale parintilor
  • Copie de certificate de nastere a copilului
  • Adeverinte medicale de la medical de familie

Unele gradinite din Bucuresti publica pe site-ul lor lista cu ce acte sunt necesare. Unele mai pot cere si carnetul de vaccinari eliberat de medical de familie. Mai trebuie aratat si un buletin de analiza tot de la medicul de familie (exudat faringian, examen corpoparazitologic, coprocultura), dar si un aviz de intrare in colectivitate, adica un aviz prin care sa se ateste ca baiatul este “sanatos si apt pentru colectivitate”

Articol adaugat recent:  Apartamentele din 13 Septembrie sunt cea mai buna alegere pentru tine si familia ta
In Diverse

Author:mereupregatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*