Home Diverse • Adolescentii de astazi – 3 hobby-uri care ii definesc

Adolescentii de astazi – 3 hobby-uri care ii definesc

 - 

Adolescenta este perioada in care au loc cele mai multe schimbari in viata copiilor: isi fac prieteni noi, isi reinventeaza stilul vestimentar si cred ca orice au visat vreodata se poate indeplini. Desi este o perioada dificila, guvernata de rebeliunea caracteristica acestei varste, este si o etapa frumoasa, in care majoritatea tinerilor isi descopera mare parte din pasiuni si hobby-uri.

Afla care sunt cele mai neobisnuite hobby-uri ale adolescentilor zilelor noastre.

  • Blogging-ul

Fenomenul de blogging a fost destul de raspandit in ultima perioada, mai ales in cazul adolescentilor, care par fascinati de acest concept in care isi expun viata sociala pe diverse platforme media. Beneficiind de telefoane de ultima generatie, postarea activitatilor de peste zi este extrem de usoara si aduce cu sine captarea atentiei celor din jur, dobandirea popularitatii si celebritatii. Daca si tu faci parte din aceasta categorie de tineri, iar instrumentul tau favorit este telefonul mobil, obiectul de care nu te poti dezlipi nici macar o secunda, este important sa stii ca, pentru a functiona impecabil si a iti usura activitatea, telefonul tau are nevoie de cateva accesorii de protectie, cum ar fi husele si carcasele. Daca iti doresti modele inedite pentru protejarea telefonului tau, click aici pentru a achizitiona cele mai interesante huse, care iti vor transforma banalul gadget intr-un gadget apreciat de cei din jurul tau.

Articol adaugat recent:  Candy bar in Bucuresti- Cristine.ro este furnizorul

Cum blogging-ul nu este tocmai o pasiunea usor de realizat, uneori fiind nevoit sa recurgi la tot felul de strategii pentru imbunatatirea imaginii de sine si a calitatii momentelor postate, telefonul tau are cu atat mai mult nevoie de protectie pentru a face fata celor mai exigente cerinte. O folie de protectie poate fi eficienta pentru smartphone-ul tau, mai ales daca este supus unor conditii mai putin favorabile. Pentru a beneficia de protectie sporita, vezi folile Samsung S9, ideale pentru ca un dispozitiv care sa functioneze in parametrii optimi.

  • Dansul

In topul hobby-urilor favorite ale adolescentilor ramane pasiunea pentru dans. Prin intermediu dansului, tinerii leaga noi prietenii, isi elibereaza trairile si energiile negative si isi dezvolta personalitatea. In prezent, dansurile de inalta societate au fost inlocuite de stiluri mai nonconformiste, ce solicita mai multa implicare si efort fizic pentru a putea ajunge la performantele dorite, astfel incat societatea actuala este definita de ritmuri puternice, de miscari spectaculoase care sa capteze atentia adolescentilor si nu numai. Printre cele mai populare dansuri, cele mai cool se numara kizomba, breakdance-ul, streetdance-ul si altele ce implica expresivitate, ce transmit un mesaj puternic.

  • Calatoriile

Un alt hobby al tinerilor este dorinta de a descoperi cat mai multe lucruri. Perioada adolescentina fiind definita de curiozitate, copii si-au dezvoltat din ce in ce mai mult pasiunea de a calatori, de a cunoaste noi culturi si persoane si de a lega noi prietenii. Acest hobby, nu numai ca ii ajuta pe tineri sa se dezvolte, locurile vizitate influentandu-le personalitatea si modul in care vor privi lucrurile in calitate de viitori adulti, dar reprezinta, asemeni dansului, un mod sanatos de a trai si de a isi petrece timpul liber.

Articol adaugat recent:  14 sfaturi pentru a lucra bine în echipă

Oricare ar fi modul tau preferat de a petrece timpul, este important sa faci lucruri care iti plac, care iti atrag atentia si care te vor ajuta sa iti dezvolti personalitatea, sa iti imbogatesti experienta de viata si sa legi prietenii.

Articol adaugat recent:  Trimite un buchet de flori impreuna cu o felicitare de la Orasul Florilor
In Diverse

Author:mereupregatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*