Home Diverse • Ai avut accident cu masina, insa beneficiezi de asigurare Casco? Iata pasii care trebuie sa ii urmezi!

Ai avut accident cu masina, insa beneficiezi de asigurare Casco? Iata pasii care trebuie sa ii urmezi!

 - 
asigurari daune

Atunci cand masina ta este implicate intr-un accident rutier, nu trebuie sa intri in panica daca ai incheiat deja o polita Casco. Daunele auto nu vor fi suportate de tine, ci ele vor fi suportate de firma cu care ai incheiat asigurara, insa pentru ca acest lucru sa fie posibil, trebuie sa urmezi cativa pasi! In primul rand te vei intreba daca vei anunta sau nu vei anunta organele de politie. De regula, acest lucru este obligatoriu, mai ales daca ai o asigurare casco! Dupa constatare, vei anunta firma de asigurari care se va ocupa de intocmirea unui dosar special in urma caruia masina ta va primi costuri financiare pentru reparatii! De ce este optima o astfel de polita si de ce soferii din Romania ar trebuie sa nu ia in calcul doar asigurarea RCA? In continuare vei afla raspunsul!

Articol adaugat recent:  Tot mai multe vedete apeleaza la operatiile estetice minune

Asigurarea masinii Casco nu este RCA !

Exista o diferenta uriasa intre cele doua tipuri de polite auto, iar multi dintre cei care sofezeaza pe drumurile din Romania, inca nu sunt capabili sa faca diferenta intre cele doua documente. Multi stiu ca polita RCA este obligatorie, iar cea Casco este facultativa! Aceasta diferenta nu ii ajuta cu nimic pentru a descoperi adevaratele avantaje de care pot dispune,

Articol adaugat recent:  Urmeaza weekendul! Pentru o duminica perfecta in familie vei avea nevoie de un tort realizat la comanda!

Spre deosebire de polita RCA, asigurarea Casco suporta daunele daca tu esti gasit vinovat si mai concret, daca tu esti cel care a produs accidentul. Pentru ca astfel de situatii se pot intampla, chiar si in cazul in care esti un ass intr-ale condusului, trebuie sa incepi prin a te informa despre achizitionarea unei polite Casco! Chiar daca asigurarea RCA este obligatorie, ea nu este tocmai o solutie buna pentru multi dintre soferii din Romania! Daca tu ai fost implicat intr-un accident provocat din neatentia ta, atunci cel cu care ai intrat in contact va primi polita ta pentru a pentru a-si repara masina avariata!

Articol adaugat recent:  Cele mai incintate fantezii sexuale ale femeilor

Daunele pot fi uriase daca nu beneficiezi de o asigurare optativa!

asigurari daune

Chiar daca nu ai o asigurare Casco, ai o asigurare RCA! Insa nu este o siguranta pentru bugetul tau finaciar! Cum accidentele rutiere nu pot fi prevenite, protectia financiara poate fi ingradita la cele mai inalte standarde daca alegi sa inchei o asigurare Casco cu o firma al carui nume este destul de recunoscut! Mai mult decat atat,  daca nu ai ajuns inca sa constientizezi care sunt avantajele unei asigurari Casco si care sunt dezavantajele celei de tip RCA, intra pe acest site pentru a te informa mult mai bine despre avantajele celor doua tipuri de polite!

In Diverse

Author:mereupregatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*