Home Auto • Ai nevoie de piese auto de BMW pentru revizie? Vezi oferta Revizieshop.ro!

Ai nevoie de piese auto de BMW pentru revizie? Vezi oferta Revizieshop.ro!

 - 
piesa-bmw

La adapostul teilor din parcare, BMW-ul lui Marius dadea semne ca nu va porni prea usor. Motorul dadea rateuri, iar injectoarele pareau a fi blocate. Lui Marius ii era evident faptul ca masina functiona doar in trei pistoane, in loc de patru si ca BMW-ul sau avea nevoie de piese auto pentru revizie.

Masina a fost cumparata din Germania, de la un proprietar grijuliu, insa ultima revizie nu i se facuse. Marius stia faptul ca in lipsa acestei operatiuni, durata de viata a motorului de 2.5 centimetri cubi, alimentat cu motorina, va scade in mod vizibil. Il invatase tatal sau, pasionat de mecanica.

Marius isi spunea in gand ca piesele auto ale BMW-ului trebuie schimbate. Era prima data cand intampina probleme cu masina si, la recomandarea unui alt posesor de BMW, si-a indreptat atentia catre magazinele din mediul online. I s-a spus ca acestea practica preturi mai accesibile pentru piesele auto pentru BMW, decat cele ale magazinelor stradale si ca, pentru a fi cumparate, tot ce are de facut consta intr-o comanda online, nu in cine stie ce deplasari.

Articol adaugat recent:  10 sfaturi pentru soferii incepatori

Ce piese auto de BMW gasim la preturi avantajoase in online?

Asadar, ajuns in fata unui calculcator, Marius incepe sa rascoleasca internetul in cautarea unor piese auto de BMW originale. La scurt timp acceseaza catalogul virtual al unui magazine online, anume RevizieShop.ro.

Piesele de BMW pentru revizie plasate pe piata de acest magazin au preturi avantajoase si sunt fabricate de unii dintre cei mai cunoscuti producatori din acest domeniu, anume Mann-Filter sau Bosch.

piese auto pentru bmw

In oferta magazinului, Marius vede, bine randuite intr-un catalog, urmatoarele piese auto de BMW:

  • Pachet de filtre pentru revizia masinilor BMW Seria 3 320D, 163 de cai putere, BMW Seria 3 320D, 150 de cai putere, BMW Seria 3 318D, 122 de cai putere, Bmw Seria 3 316I, 115 cai putere
  • Pachet de filtre pentru revizia masinilor BMW seria 5 520D, 150 de cai putere, BMW Seria 5 520D, 136 de cai putere, BMW Seria 5 525D, 163 de cai putere, BMW Seria 5 530D, 193 de cai putere, BMW Seria 5 530D, 218 cai putere
  • Pachet de filtre pentru revizia masinilor BMW X5 cu motorizare de 3.0D, pentru BMW seria 5 cu motorizare de 535D, 272 de cai putere
  • piese bmw auto
Articol adaugat recent:  Chip tuning pentru BMW- Maxxperformance.ro potenteaza resursele acestor masini

BMW-ul lui Marius este un Seria 5 cu motorizare de 2500 de centimetri cubi si functioneaza cu motorina. Isi gaseste in doi timpi si trei miscari piesele auto necesare. Kit-ul cumparat contine filtru de ulei, filtru de combustibil, filtru de aer si filtru de polen.

Articol adaugat recent:  "Da!" fara nicio ezitare procesului de chip tuning pentru BMW

O comanda online si piesele de BMW sunt livrate

Aspectul care il multumeste cel mai tare pe Marius consta in faptul ca nu a fost nevoit sa isi faca timp, sa strabata orasul si sa colinde prin reprezentante sau prin service-uri pentru a isi cumpara piesele auto de BMW.

Toata “operatiunea” a constat in plasarea unei comenzi online. De asemenea, este satisfacut ca filtrele pentru revizie sunt fabricate de Mann-Filter, o companie care si-a castigat renumele la nivel mondial.

Asadar, daca aveti nevoie de piese auto de BMW pentru revizie, nu mai bateti drumurile pana la reprezentantele sau service-urile care le furnizeaza, ci comandati-le online.Traim in secolul Internetului si implicit al vitezei. Doar astfel veti putea sa economisiti timp si sa evitati traficul.

In Auto

Author:mereupregatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*