Home Imobiliare • Apartamentele noi de la Premier Imobiliare.ro – perfecte pentru a fi decorate in stil scandinav

Apartamentele noi de la Premier Imobiliare.ro – perfecte pentru a fi decorate in stil scandinav

 - 
apartamente noi

Apartamentele noi din Bucuresti sunt ideale pentru tine, daca esti o persoana care isi doreste o schimbare in viata si care simte ca trebuie sa inceapa prin a achizitiona o locuinta. Schimbarea este intotdeauna binevenita, iar mutarea intr-o alta locatie poate fi modul in care poti sa scapi de stres si sa te eliberezi de gandurile negative. Gandeste-te la faptul ca atunci cand alegi un apartament nou, o iei de la zero si trebuie sa profiti de ocazie, ca sa iti transformi locuinta intr-un camin adevarat. Daca esti in pana de idei sau daca nu iti plac stilurile care sunt la moda in prezent pentru decorarea locuintei, fii mai creativa si alege un stil care sa se apropie de cel scandinav.

Apartamentele noi de vanzare asteapta sa iti etalezi talentul

Apartamentele noi disponibile in Bucuresti pot fi gasite si aici si te asteapta sa le alegi si sa le decorezi dupa bunul tau plac. Chiar daca nu te consideri o persoana foarte creativa, daca vei tine cont de cateva aspecte, vei ramane surprinsa de cat de bine pot iesi lucrurile la final. In plus, nu te conforma unui stil pe care il adopta toata lumea, ci alege altceva, alege stilul scandinav:

Articol adaugat recent:  Mutarea intr-o casa noua de vanzare: un pas mic, pentru o viata grandioasa!

apartament nou bucuresti

  • Acest stil se caracterizeaza prin luminozitate si prin elemente naturale.
  • Culoarea predominanta este albul, asa ca vopseste peretii asa si vei avea si camere luminoase si impresia de mult mai mult spatiu.
  • Un trend in stilul scandinav il reprezinta mesajele motivationale cioplite in lemn sau in metal si poti si tu opta pentru acest lucru. Daca iti e mai comod, lipeste niste litere din autocolant pe peretii albi si formeaza fraza sau citatul care iti place si dupa care te ghidezi in fiecare zi.
  • In ceea ce priveste mobilierul, alege tot ceva simplist, fara sa fie prea incarcat. Poti opta pentru cosulete confectionate din rachita sau din ramurele impletite pe care sa le expui pe mobila. Imbini astfel functionalitatea cu naturalul.
Articol adaugat recent:  De ce sa ne mutam in zona de vile din Popesti Leordeni

Pe cat de simplu pare acest stil, pe atat este de elegant. Daca te hotarasti sa iti decorezi in acest fel apartamentul, prietenii tai si familia vor fi impresionati. Chiar daca tu crezi ca nu esti talentata, acest stil iti permite sa iti transformi un simplu apartament intr-un camin.

Articol adaugat recent:  Vis devenit realitate: apartamentul din Splaiul Independentei cu 2 camere

Apartamentul cel nou – transformat in stilul tau

Odata ce ai achizitionat un apartament nou in Bucuresti si te-ai decis sa optezi pentru decoarea lui in stil scandinav, scrie o lista cu lucrurile care iti plac si la care nu vrei sa renunti. De exemplu, daca iti place sa ai flori sau tablouri ori vase de ceramica le poti integra in stilul scandinav si nu trebuie sa renunti la ele. Astfel, vei da o nota mai personala apartamentului, asa ca nu te sfii sa dai frau liber imaginatiei.

Un apartament nou inseamna un nou inceput, un prilej de a iti expune latura creativa si de a face schimbari semnificative, care sa iti aduca linistea si multumirea.

Author:mereupregatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*