Home Mama si copilul • Aranjarea camerei lui bebe incepe cu alegerea patutului! Cum trebuie sa fie piesa de mobilier?

Aranjarea camerei lui bebe incepe cu alegerea patutului! Cum trebuie sa fie piesa de mobilier?

 - 
patut bebe

Ofera-ti timp si liberatate in amenajarea camerei celui mic daca ai de cand sa ii oferi un camin placut, relaxant si confortabil! Stim cat de dificil este sa faci cele mai bune alegeri, mai ales in momentul in care vei alege patutul, cea mai importanta piesa de mobilier din camera copilului tau!

Camera celui mic trebuie sa fie curata, sa satisfaca nevoile primordial ale micutului si sa ii ofere caldura de familie de care are nevoie pentru a se integra cu usurinta in noul stil de viata!

Ce tip de patut trebuie sa cumperi pentru un nou-nascut?

patut bebe

Parintii au multe dificultati atunci cand vine vorba despre alegerea unui patut ideal pentru bebe! Este un lucru absolut normal, avand in vedere ca ei vor viza in primul rand confortul si siguranta prichindelului. Ei bine, pe piata exista sute de modele ale acestei piese de mobilier, tocmai de aceea ei trebuie sa aiba in vedere urmatoarele criterii:

  1. Patutul lui bebe trebuie sa fie acceorizat cu o saltea confortabila pentru dezvoltarea optima a coloanei vertebrale
  2. Trebuie sa fie spatios, astfel incat bebe sa nu se accidenteze in timpul somnului
  3. Trebuie sa aiba un sistem performant pentru pozitionarea saltelutei pe nivele
  4. De asemenea, acceorizarea patutului cu un set de jucarii este o alegere optima pentru bebelusi
  5. Masuta de infasat detasabila este o buna solutie pentru mamicile care doresc sa ii ofere lui bebe o igiena imediata
  6. Daca aveti de cand sa folositi patutul o buna perioada de timp, atunci alegeti un model transformabil. Daca alegeti acest tip de patut, atunci site-ul ibebe.ro este raspunsul corect, intrucat veti gasi cele mai mici preturi si cele mai bune servicii din online
Articol adaugat recent:  Top 3 cele mai fiabile carucioare de pe piata

Unde este bine sa pozitionezi patutul in camera bebelusului?

Dupa ce ai ales modelul patutului in care vas ta copilul, urmatorul pas provocator este pozitionarea acestuia in camera. Niciodata nu este recomandat ca prichindelul tau sa stea langa geam deoarece exista riscul imbolnavirii acute sau ulterior, exista riscul ca micutul sa fie tentat sa descopere ce se afla dincolo de geam.

Articol adaugat recent:  Ce trebuie sa stii inainte de a angaja un babysitter  

De asemenea, nu este bine ca deasupra patutului sa se afle rafturi sau alte accesorii care il pot accidenta atat noaptea, cat si in timpul zilei. Cel  mai bun loc pentru  a monta patutului in camera copilului este in apropierea usii, astfel ca poti ajunge rapid la el in timpul noptii si de asemenea, vei evita multiple pericole! Bebelusul tau are nevoie de mult mai multe obiecte decat ai crede initial, astfel ca amenajarea camerei sale din timp iti va oferi un pas in plus pentru cresterea sa optima!

Articol adaugat recent:  Pregatirea casei pentru bebelus! Este patutul o necesitate?

Author:mereupregatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*