Home Tehnologie • Automatizarile de porti batante sau cum sa le inchizi poarta in nas indiscretilor

Automatizarile de porti batante sau cum sa le inchizi poarta in nas indiscretilor

 - 
automatizari-porti-batante

Radu, un inalt functionar public, care si-a dirijat intregul suflu in vederea asigurarii unei pozitii sociale inalte si a agonisirii de averi, supravegheaza muncitorii responsabili cu durarea casei sale. Nu va mai trece mult timp pana isi va vedea visul realizat, pana va locui impreuna cu familia sa in casa. Urmeaza ultimele retusuri, curatenia generala a curtii, mai are de cumparat cateva maruntisuri,  de mutat lucrurile din vechiul apartament si bineinteles sa dea o petrecere de inaugarare a vilei construite in stil mediteranean.

In seara petrecerii are loc o intamplare stanjenitoare. Poarta casei inca nu era gata, iar el moare de nerabdare sa i se monteze sistemul de automatizari de porti. Pe drum, datorita rasetelor care ajungeau pana in strada, incep sa se stranga vecini de care pana atunci nu stia. Unii isi ciuleau urechile, altii aruncau priviri incomode, altii mai indrazneti ajungeau sa intre in curte spre a ii spune cat de bucurosi sunt ca au un asa vecin. Radu, in schimb, nu suporta linguselile, le da de inteles ca ar trebui sa plece si isi intareste convingerea ca ii trebuie un sistem de automatizari de porti.

Articol adaugat recent:  Google Chrome incepe sa penalizeze site-urile cu securitate scazuta

De ce un sistem de automatizari de porti?

Cat si-ar mai fi dorit Radu sa aiba un sistem de automatizari de porti batante montat in seara petrecerii. Printr-o simpla apasare de buton poarta de cateva sute de kilograme s-ar fi inchis singura direct in nasul indiscretilor.

Articol adaugat recent:  De ce sa iti dotezi casa cu un sistem de automatizari de porti?

In functie de poarta aleasa isi va monta si sistemul de automatizari de porti care poate fi:

  • Sistem de automatizari pentru porti batante
  • Sistem de automatizari pentru usi de garaj
  • Sistem de automatizari pentru porti culisante
  • Sistem de automatizari pentru usi glisante

Avand un sistem de automatizari de porti de fiecare data cand va iesi cu masina din curte nu va fi nevoit  sa se dea jos din automobil, sa inchida si sa deschida portile, ceea ce inseamna ca gradul lui de confort va fi sporit. In plus, stiind ca portile se deschid si se inchid numai de cei care au cartela sau telecomanda si intrucat sistemele au o rezistenta ridicata la incercarile de intrare prin efractie se va linisti cu privire la siguranta familiei si a bunurilor sale.

Articol adaugat recent:  Tehnologia wireless, imprimata si la videointerfoane  

Pe langa acestea, nici nu a fost nevoit sa se deplaseze la magazin. Si-a comandat sistemul de automatizari de porti de la un magazin online. Sistemul i se va livra acasa si va fi montat de specialisti. Il mai incanta faptul ca poate fi prevazut si cu un sistem de supraveghere video. Paza buna trece primejdia rea!

De unde se poate achizitiona un sistem de automatizari de porti?

Asa cum s-a precizat mai sus, internetul este plin de magazine online care comercializeaza astfel de sisteme. Daca nu aveti timp sa va deplasati la magazinele din punctele fixe, magazinele online reprezinta solutia.

Author:mereupregatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*