Home Fashion • Bateriile auto Bosch – cum au luat nastere?

Bateriile auto Bosch – cum au luat nastere?

 - 

Bineinteles ca toata lumea a auzit de marca de baterii auto Bosch. Si nu numai datorita bateriilor auto facute de ei, ci mai degraba a electrocasnicelor. Fie ca este vorba despre baterii sau despre frigidere, aparate de aer conditionat sau alte produse electrocasnice, acestea sunt peste tot prezente datorita calitatii foarte bune oferite si a varietatii mari de produse date catre utilizatori de companie.

Baterii auto Bosch – istoric si recomandari

baterie auto BOSCH de la Baterix

Bosch a inceput acum 128 de ani prin Robert Bosch, un neamt de 25 de ani care a reusit sa creeze una dintre cele mai mare companii ale lumii pornind doar de la 2 angajati.
Desi in timp, compania a produs lucruri pe mai categorii, cum ar fi aparatura tehnica pentru industrie si aparate de uz casnic, categoria automobilelor a fost mereu o ramura importanta in istoria celor de la Bosch. In 1927 a intrat in productie prima pompa de injectie pentru diesel marca Bosch, urmand sa apara rapid si alte piese auto, printre care si seria de baterii auto Bosch disponibila si in prezent si care a ramas una dintre cele mai cautate modele de baterii din toata lumea.
Cei de la Bosch produc baterii auto pentru multe tipuri de masini de diverse valori. Astfel, in magazinul online Baterix exista peste 40 de tipuri de baterii auto Bosch, unele dintre ele fiind destinate exclusi masinilor foarte grele. Pentru ca exista baterii incepand de la 40 de Ah pana la 110 Ah, Bosch acopera toata plaja de automobile.
Bateriile Bosch sunt impartite in 3 ramuri

  • Baterii auto Bosch S3 – pentru masinile cu capacitate cilindrica pana in 4000.
  • Baterii auto Bosch S4 – aprindere prin scanteie cu capacitate de pana la 2500 de cmc.
  • Baterii auto Bosch S5 – cele mai rezistente baterii si sunt facute pentru toate tipurile de masini. Au o durata de viata mult mai mare fata de orice alte baterii auto si nu necesita intretinere.
Articol adaugat recent:  Colectia noua de sandale de dama din piele naturale face furori printre fashioniste

Care este bateria auto cea ma utilizata?

Bateria auto trebuie aleasa numai si numai respectand sfaturile specialistilor de la service sau respectand scrierile din cartea tehnica a masinii. Cele mai utilizate baterii auto Bosch din magazinul Baterix sunt cele S5 pentru ca dispun de tehnologii de ultima generatie care permit protectia mediului inconjurator, economia de energie si eficienta maxima in momentul functionarii masinii.

Articol adaugat recent:  Pantofi din piele naturala romaneasca, alegerea perfecta in materie de calitate
In Fashion

Author:mereupregatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*