Home Diverse • Bateriile Bosch, un plus de energie pentru masina ta! Cat te costa un astfel de acumulator auto?

Bateriile Bosch, un plus de energie pentru masina ta! Cat te costa un astfel de acumulator auto?

 - 
baterii auto bosch

Te-ai saturat sa iti tii masina in garaj datorita inactivarii bateriei auto? Ai incercat sa economisesti curent in timpul mersului, insa nimic nu a fost folositor pentru a lungi durata de viata a bateriei auto? Atunci este timpul sa aflii despre avantajele pe care le ofer bateriile auto Bosch, cele care folosesc o tehnologie moderna de functionarea demna de aplaudat! Bateria masinii reprezinta sursa de energie care pune cele patru roti in miscare, iar lipsa acesteia sau puterea sa prea mica te pot intampina cu situatii neprevazute si deloc placute! Daca ai montata pe masina o baterie veche, reincarcata de prea multe ori, iata de ce este necesar sa iti echipezi automobilul cu un acumulator auto Bosch!

Articol adaugat recent:  Agenda personalizata – o unelta perfecta pentru productivitatea ta!

Tehnologiile folosite de bateriile auto Bosch! Care este cea recomandata pentru masina ta?

baterii auto Bosch
Nu orice acumulator auto este optim pentru masina ta, iar daca nu esti un maestru in domeniul mecanicii, atunci acest articol iti va fi de mare ajutor! Bosch dispune de 5 tipuri de acumulatori denumiti S3,S,S5, EFB si AGM. Inainte de a trece catre redarea caracteristicilor fiecaruia, trebuie sa mentionam faptul ca bateriile auto Bosch sunt extrem de rentabile din punct de vedere financiar, intrucat raportul calitate-pret este incadratat la cel mai bun nivel economic!

Articol adaugat recent:  Hernie inghinală: simptome, tratament, complicaţii

O baterie auto Bosch de tipul S3 este dedicata masinilor cu aprindere prin scanteie cu valoarea de 4000 mc sau masinilor care folosesc compresia. Pe de cealalta parte, acumulatorii auto Bosch S4 se adreseaza automobilelor care functioneaza prin compresie, insa dispun de capacitatea motorului de 2500 cmc. S5 sunt bateriile auto marca Bosch potrivite pentru toate tipurile de masina, ele fiind denumite si baterii auto Bosch Silver. Evident, bateriile Silver sunt cele mai cautate, intrucat ele sunt perfecte pentru orice tip de automobile, insa nici cele mentionante mai sus nu sunt lasate in urma.

AGM asi EFB sunt tehnologii moderne aparute in gama bateriilor auto Bosh. Prima este dedicate masinilor cu sistem start/stop, acesta oferind posibilitatea ca energia sa fei recuperata prin franare. Avantajele lor sunt acelea ca dispun de o durata tripla de viata fata de acumulatorii auto conventionali, sunt perfecte pentru automobilele cu motor puternic si au capacitatea de a reduce emisiile toxice. Tehnologia EFB a lansat bateriile auto Bosch adresate tot masinilor cu sistem start/stop, insa durata de viata este dubla fata de acumulatorii clasici.

Articol adaugat recent:  Vrei o nunta de vis? Atunci alege un buchet de domnisoara de onoare cu care sa pui in evidenta mireasa

Diferentele dintre toate tipurile de acumulatori auto o face pretul, bateriile auto Bosch putand fi achizitioante rapid si eficient din magazinele online de specialitate!

In Diverse

Author:mereupregatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*