Home Fashion • Blugii de barbati arata ca haina il face pe om. Bman.ro ii prezinta

Blugii de barbati arata ca haina il face pe om. Bman.ro ii prezinta

 - 
blugi de barbati de culoare neagra

Blugii de barbati sunt purtati la toate ocaziile, in fiecare moment al zilei, in toate serile si in fiecare weekend. Sunt simbolul pantalonilor barbatesti, iar barbatii care poarta blugi se pot exprima liber, avand la dispozitie un bogat ”vocabular” vestimentar: blugi eleganti, blugi casual, blugi slim fit, blugi de barbati cu rupturi modelate dupa noile tendinte vestimentare, si lista poate sa continue. Blugii barbatesti arata ca haina il face pe om; nu in sensul clasic al expresiei, nu tine de aparente, ci mai degraba tine de nuantarea oricarei tinute pe care un barbat o poate purta.

Blugii barbatesti au devenit atat de expresivi, incat pot influenta aspectul vestimentar mai mult decat o pot face tricourile, camasile sau chiar pantofii. Barbatii au control total asupra aspectului lor: vor face din ei exact omul pe care doresc sa il arate: genul aranjat, genul lejer sau genul de barbat sofisticat. Sofisticat pare a fi un cuvant bun, iar Bman.ro infatiseaza sofisticatul in cel mai simplu mod posibil.

Articol adaugat recent:  Esti barbat si vrei sa tii pasul cu moda? Afla ce tipuri de blugi se poarta anul acesta!

blugi de barbati de culoare neagra

Pantalonii de barbati care exprima mai multe lucruri deodata: jeansii barbatesti

Pantalonii de barbati care pot exprima mai multe lucruri deodata, dar nu sunt nicidecum pantalonii de stofa, sau pantalonii din fas. Acestia vor fi cu siguranta blugii, pentru ca pot infatisa cromatici, forme si modelaje care vor imprima asupra purtatorului posibilitatea de exprimare non-verbala.

In lista de mai jos se pot observa particularitatile de care dispun blugii de barbati disponibili in online:

  • Culorile (negrul merge la orice, si muta atentia spre celalalte piese vestimentare, dar inspira si el singur eleganta sau sobrietate, dupa caz; albastrul specific materialului este ori inchis, ori deschis, ori cu variatii, si denota clasicul urban; gri-ul pregateste terenul pentru impresii cromatice artistice)
  • Rupturile (pot fi precise, longitudinale, pentru a simula noile tendinte vestimentare, sau pot fi accentuate, pentru a fi in acord total cu tendintele acestea din prezent; sau pot sa nu fie deloc, desi asta nu inseamna faptul ca blugii fara rupturi nu sunt la moda; acum moda este privita cu subiectivism)
  • Croiala (regular, caz in care nu se pune mare accent pe forma picioarelor; slim, care se muleaza bine pe picior si implica un stil mai evoluat; si slim fit, care are ca unic scop asocierea cu alte piese vestimentare foarte fancy, foarte urban style, impresionarea vestimentara este unicul scop)
Articol adaugat recent:  Top 5 genti de dama din piele naturala pe care trebuie sa le ai iarna aceasta

blugi de barbati tip clasic

Pantalonul pentru barbati care merita cumparati intotdeauna se alege dintre blugii de barbati disponibili online

Dintre blugii barbatesti disponibili online se pot alege toti pantalonii pentru barbati de care cineva are nevoie. Online-ul este locul in care se pot vedea jeansi de barbati in multe culori, cu diferite rupturi si confectionati cu croiala diferita. Bman.ro este un magazin online de apreciat, fiindca stie exact cui se adreseaza: barbatilor care prefera blugii casual, in acord cu orice tendinta vestimentara si cu orice preferinta.

Articol adaugat recent:  Vrei sa iti dezvolti afacerea cu accesorii? Apeleaza la ceasurile cumparate en gros!

Haina il face pe om in sensul ca il nuanteaza, nu ca il transforma complet; nuanta si-o poate alege omul insusi. Asa este si cu blugii: barbatii vor alege blugii care sa scoata in evidenta ceva, aduce un plus.

blugi de barbati de culoare alba

In Fashion

Author:mereupregatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*