Home Afaceri • Bodygeek mi-a oferit cele mai originale idei de tatuaje. Vezi si tu care sunt cele mai la moda tatuaje astazi

Bodygeek mi-a oferit cele mai originale idei de tatuaje. Vezi si tu care sunt cele mai la moda tatuaje astazi

 - 

Acum jumatate de an m-am hotarat sa imi fac un tatuaj pe care de ceva timp il zarisem pe site-ul bodygeek, locul care, de altfel, m-a ajutat sa fac cea mai buna alegere. Asa cum probabil deja se stie, tatuajele sunt cel mai bun mod prin care ne putem exprima personalitatea, dar si acoperi anumite defecte ale pielii, cum sunt cicatricile sau semnele de nastere.
Eu mi-am dorit un tatuaj care sa vorbeasca despre mine si sa fie in acord cu personalitatea mea, de aceea am ales un model simplu, cu linii fine si intr-o zona nu foarte vizibila. Pentru cei care isi doresc sa faca acest pas, Bodygeek le pune la dispozitie cateva idei originale de tatuaje si cele care sunt cele mai la moda anul acesta.
1.Modelele florale au fost intotdeauna unele dintre preferate femeilor care aleg sa isi faca un tatuaj si cele care exprima cel mai bine feminitatea si gingasia. Aveti grija ca in functie de marimea acesteia, sa alegeti si locul de pe corp unde ar arata cel mai bine. De exemplu, daca optati pentru o floare mai mare, atunci o zona in care puteti realiza tatuajul este ceafa, partea inferioara a mainii sau pe picior. In schimb, daca este vorba despre un tatuaj de dimensiuni mici, atunci acesta poate fi realizat oriunde.

Articol adaugat recent:  Reţeaua de socializare pentru cei mai de succes oameni din lume: costă 1.500 de dolari pe an pentru a deveni membru

tatuaje femei

2.Tatuaje-portret sunt poate cele care au cea mai mare insemnatate pentru persoanele care aleg sa le faca, intrucat acestea intruchipeaza persoane sau caractere cu o influenta mare asupra lor. Acest model de tatuaj va fi intotdeaua la moda, intrucat semnificatia lui este una puternica.
3. Tatuaje-mesaj sunt cele care se preteaza oricarei zone a corpului, de la partea laterala a abdomenului (coaste), pana la clavicula sau incheietura mainii. De asemenea, le puteti avea pe degete, in spatele urechii, pe ceafa sau pe gamba. Cele mai celebre mesaje care au fost preluate pentru fi folosite pentru tatuaje sunt: “happy/ smile/ strenght/ don’t worry/ always in love” si lista poate continua.

Articol adaugat recent:  Magazinele de haine online pentru dama, o afacere de succes

Sfaturi inainte de a-ti face un tatuaj

Inainte de a opta sa iti faci un tatuaj, este important sa il faci in primul rand pentru tine si sa aiba o insemnatate. De asemenea, trebuie sa iei in considerare faptul ca il vei purta pe piele toata viata si ca trebuie, mereu, sa iti aduca aminte de ceva important din viata.
Desigur, intereseaza-te cu privire la locul si persoana care urmeaza sa iti faca tatuajul, astfel incat sa fii sigur ca totul este igienic si ca respectiva persoana este destul de talentata incat tatuajul sa iasa exact cum ti l-ai imaginat.
Daca vrei sa te inspiri in viitoarea alegere a tatuajelor, intra pe pagina de continut BODYGEEK si vezi care sunt cele mai originale si la moda tatuaje anul acesta.

Articol adaugat recent:  Denitrificatoarele pentru apa de la Clack – solutia optima pentru purificarea apei
In Afaceri

Author:mereupregatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*