Home Diverse • Calupuri de gheata de cea mai buna calitate distribuite de IceWorld.ro

Calupuri de gheata de cea mai buna calitate distribuite de IceWorld.ro

 - 
cuburi-de-gheata

IceWorld este cea mai mare fabrica de gheata, care a reusit sa se impuna atat pe teritoriul tarii noastre din anul 2006 cat sip e teritoriile unor state precum Spani si Italia, mari consumatoare de gheata alimentara provenita de la Iceworld. Acestia detin peste 15 ani de experienta in producerea si distribuirea de cuburi si calupuri de gheata , fiind niste produse de cea mai buna calitate, fiind reprezentata prin profesionalismul de care da dovada dar mai ales acestia fiind cunoscuti ca unul dintre cei mai importanti colaboratori ai Scotsman, firma care se ocupa cu fabricarea celor mai modern aparate pentru fabricarea si intretinerea ghetii.

De ce sa alegem Iceworld in achizitionarea de calupuri de gheata?

calupuri de gheata

Fabrica de gheata de la Iceworld cuprinde cea mai moderna aparatura pentru fabricarea ghetii dar si pentru filtrarea apei care desi este potabila, filtrele o aduc la o stare pura care nu va altera gustul bauturii. IceWorld.ro produce atat calupuri de gheata, care sunt excelente penreu cei care vor sa exerseze sculptatul in gheata pentru a crea minifigurine sau pana la constructia de igluuri sau chiar castele de gheata,  cat si cuburi de gheata de cea mai buna calitate care au in plus fata de alte produse asemanatoare timpul de dezghetare care poate dura pana la 45 de minute, pastrand gustul autentic al bauturii si permite ca bautura sa stea rece mai mult timp decat alte produse asemanatoare. Cuburile de gheata sunt perfecte atat pentru tine cat si pentru pub-uri, restaurant sau baruri, fiind un avantaj cumpararea cuburilor de gheata decat producrea lor de unul singur, process care poate dura ore intregi si daca doresti ca gheata sa reziste mai mult poate dura pana la cateva zeci de ore.O alta inovatie de la IceWorld sunt shoturile de gheata, care iti permit sa consume bauturile preferate direct din pahare de gheata de cea mai buna calitate care va pastra gustul autentic al bauturii si il va face memorabil datorita apei pure filtrate de cele mai modern filter.

Articol adaugat recent:  Top 3 cele mai vandute storcatoare Hurom de la magazinul Vexio

Ce ofera in plus Iceworld fata de competitori in privinta calupurilor

Iceworld.ro are cele mai bune oferte de pe piata in privinta vanzarii de gheata, acestia oferind posibilitatea transportului la domiciliu pentru comenzi mai mari de 50kg si daca domiciliul este in Municipiul Bucuresti, transportul este gratuit. Oferta prin care se diferentiaza Iceworld.ro de competitori este aceea ca pentru orice comanda de peste 1000 kg de gheata poti negocia pretul initial fiind un avantaj pentru tine deaorece beneficiezi de o reducere substantial. Pentru mai multe detalii ii puteti apela la unul dintre cele doua numere de telefon 0720 443 282 / 0729 443 282 sau ii puteti contacta pe emailul adrian.popescu@iceworld.ro .

Articol adaugat recent:  Ce inseamna sa fii generos si sa ai o inima bogata?

In Diverse

Author:mereupregatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*