Home Diverse • Care este rolul DVR-ului

Care este rolul DVR-ului

 - 

Un DVR este o parte componenta a unui sistem de securitate cu un rol foarte important daca doresti ca imaginile suprinse de catre camerele de supraveghere video sa fie inregistrate sau daca doresti ca acestea sa poata fi difuzate pe internet pentru a avea acces la camerele de supraveghere chiar si cand nu esti acasa.

Cu un DVR, sistemul de supraveghere video este foarte eficient

dvr

Eficienta sistemului de supraveghere video este foarte importanta si de aceea trebuie sa acordati mare atentie cand achizitionati atat camerele de supraveghere video cat si DVR-ul pentru ca trebuie sa alegeti DVR-ul in functie de numarul de camere de supraveghere pe care doriti sa le folositi, pe piata in acest moment fiind mai multe tipuri de DVR-uri in functie de numarul de canale, astfel gasim DVR-uri cu:

  • 4 canale
  • 8 canale
  • 16 canale
  • 24 canale
  • 32 canale
Articol adaugat recent:  14 sfaturi pentru a lucra bine în echipă

Daca doresti  un DVR-mai performant, atunci poti sa iti alegi unul cu diferite functii precum detectia miscarii, viziune pe timp de noapte, usurinta  de a fi utilizat dar si acces de la distanta. Un alt aspect de care trebuie sa tineti cont este ca acesta sa aiba o rezolutie cat mai mare dar si sa poata inregistra imagini HD. Un DVR poate fi controlat atat prin telecomanda cat si prin tastatura sau mouse, fiind la alegerea fiecaruia. Cu ajutorul unui DVR poti sa vezi ce se intampla in locuinta sau pe proprietatea ta chiar si cand esti plecat sau cu ajutorul acestuia poti sa iti supaveghezi copii sau bona care are grija de acestia.

Articol adaugat recent:  Cu o camera de supraveghere speed dome vei putea sa ai o vizualizare de 360 de grade

La InicInstal puteti alege intre un DVR triplex sau un DVR pentaplex

Cate functii poate rula simultan este foarte important cand alegeti  un DVR si de aceea la InicInstal gasiti atat DVR-uri triplex care pot rula pana la 3 functii simultan sau un DVR pentaplex care poate rula pana la 5 functii simultan. Daca alegeti sa va cumparati un sistem de securitate format din camere de supraveghere dar si un DVR, InicInstal este magazinul cel mai potrivit deorece acesta va ofera o gama variata de DVR-uri in functie de nevoiloe fiecarui client si daca doriti, acestia va pun la dispozitie si specialistii pentru instalarea acestuia.

Articol adaugat recent:  Marca inregistrata: protejarea brandului firmei tale cu Protectie-marci.ro

In Diverse

Author:mereupregatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*