Home Social • Care sunt dispenserele de hartie eficiente?

Care sunt dispenserele de hartie eficiente?

 - 
dispenser hartie

Detaliile conteaza, indiferent de institutie sau domeniul cu care aceasta se ocupa. Iata un detaliu important caruia desi nu-i este observata prezenta, insa cu siguranta ii este simtita absenta, acestea sunt dispenserele de hartie foarte eficiente, in orice spatiu. Toata lumea, indiferent de sex sau varsta, dupa utilizarea toaletei se spala pe maini, urmand ca mai apoi sa se stearga de apa, in momentul in care observa ca nimic nu-i este oferit si ca nu-si poate indeplini… isi schimba radical impresia despre respectiva cladire.

dispensere hartie

Dispenserele de hartie sunt un strict necesar, in special atunci cand companiile, centrele comerciale etc. au o imagine buna pe care trebuie sa o mentina. Igiena este primul lucru observat de catre clienti sau oaspetii, in special daca este vorba de o companie cu un renume mare. Prima impresie pe care respectivul si-o face va veni din micile detalii.

Articol adaugat recent:  O viata sanatoasa prin colectarea deseurilor medicale

Pentru a face alegerea ideala si pentru a le oferi clientilor posibilitatea de a-si face o prima impresie buna despre cladire sunt anumite detalii pe care trebuie sa le cunoasteti despre dispenserele de hartie.

Dispenserele de hartie de ultima generatie sunt cele recomandate pentru orice tip de cladire

Dispenserele de hartie de ultima generatie au un design modern in conformitate cu cerintele si asteptarile pe care, in general, clientii si oaspetii le au. Iata care sunt tipurile de dispensere de hartie de ultima generatie foarte utile pentru orice tip de cladire:

  • Dispenser pentru prosoape pliate – pentru acest tip de dispenser veti avea nevoie de prosoapele pliante de tip V sau Z. Acest dispenser este confectionat, de cele mai multe ori din materiale rezistente, precum este inoxul, metalul sau ABS. Acest model de dispenser are o capacitate cuprinsa intre 250 si 500 de prosoape de hartie
  • Dispenser pentru rulou – acesta utilizeaza hartia prosop, iar aceasta poate fi regasita in doua variante mini si maxi. Acest model de rulou prosop este foarte util, in special in spatiile in care exista trafic intens, precum sunt baile din cladirile de birouri sau mall-uri. Dispenserul pentru rulou are un sistem de derulare centrala a prosopului care functioneasa electric la activarea senzorului de miscare sau manual
  • Dispensere de hartie igienica – acestea sunt speciale pentru hartia igienica si sunt confectionate, de asemenea, din materiale rezistente: inox, metal, ABS
  • Suporti pentru role de hartie – acestea pot fi fixe sau mobile, cele fixe pot fi plasate pe perete, iar cele mobile au sprijin in pardoseala si pot fi mutate oriunde
Articol adaugat recent:  Complexul rezidential din Prelungirea Ghencea poate fi alegerea care iti va schimba viata

dispenser hartie

Unde gasiti aceste dispensere de ultima generatie?

Daca sunteti hotarati si v-ati convins de utilitatea dispenserelor de hartie, dar si de faptul ca acestea sunt indispensabile, un magazin online ce ofera sisteme complete de igiena este Arli.ro. Aici veti regasi o gama variata de dispensere de hartie, incluzandu-le si pe cele de mai sus in diferite culori si cu design modern. Ele au un rol important in stoparea inmultirii microbilor din bucatariile sau baile locurilor publice.

Articol adaugat recent:  Cat de civilizati suntem daca nu suntem capabili sa colectam deseurile menajere?

Alegeti dispenserele de hartie de ultima generatie si oferitile clientilor, oaspetilor etc. posibilitatea de a-si face o prima impresie buna atat despre cladire, cat si despre igiena acesteia.

dispensere hartie

In Social

Author:mereupregatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*