Home IT • Cat de sigure sunt calculatoarele SH?

Cat de sigure sunt calculatoarele SH?

 - 
calculatoare-sh

Sunteti in cautarea unui calculator performat, insa nu dispuneti de o suma mare de bani? Calculatoarele performate, de uz general, nu trebuie sa fie neaparat noi pentru a indeplini anumite standarde, fiind inlocuite cu brio de calculatoarele SH si refurbished. Insa cum putem stii cat de sigure si durabile sunt aceste pc-uri SH sau refurbished?

Ce inseamna refurbished?  Este calculatorul care a fost reconditionat de catre specialistii IT sau de catre producator, adus la starea initiala si imbunatati. In aceasta categorie intra chiar si calculatoarele noi care au fost returnate de catre clienti. De asemenea, si acestea zu fost reconditionate, reparate, readuse la standardele intiale si reambalate pentru a putea fi puse din nou la vanzare. Marele avantaj pe care il au calculatoarele refurbished este oferit de pretul  mult mai mic decat al pc-urilor noi.

Articol adaugat recent:  3 solutii pentru laptop daca nu se aprinde display-ul si ecranul ramane negru

De asemenea, si calculatoarele SH trebuie sa treaca prin anumite teste, inainte de a fi puse la vanzare, astfel incat clientul sa il poata folosi timp indelungat. Insa, nu toate magazinele cu aparate SH se preocupa de aceste detalii si nu toate ofera calculatoare SH performante. De aceea trebuie sa va informati si sa cititi toate detaliile tehnice despre calculatorul SH pe care urmeaza sa il achizitionati.

Ce conditii trebuie sa indeplineasca calculatorul SH pe care il achizitionati?

De cele mai multe ori, achizitionarea calculatoarelor SH performante sunt realizate de catre institutii, gameri, companii mari sau corporatii, acestia avand nevoie de un volum mare, dar si de preturi avantajoase. De asemenea, computerele SH pot fi alegerea ideala pentru cei care nu au nevoie de putere mare de procesare, ci doar de un calculator ieftin.

Articol adaugat recent:  3 domenii de activitate care pot face promovarea cu ajutorul tururilor virtuale

Iata cateva dintre conditiile pe care calculatorul SH sau refurbished trebuie sa le indeplineasca:

  • Sa fie intr-o conditie buna – atat in exterior, cat si in interior!

pc-sh

  • Sa fie curatate – inainte de comercializare, aceste calculatoare SH si refurbished trebuie sa fie curatate de catre tehnicienii IT

calculatoare-sh

  • Sa fie verificate – de acest detaliu tot tehnicienii IT trebuie sa se preocupe

pc-refurbished

Un magazin online care indeplineste aceste cerinte si care ofera calculatoare performante SH si refurbished este Noudinnou.ro. Aici veti gasi o gama variata de produse SH, iar brand-urile internationale reprezinta multumirea pe care o ofera clientilor sai, printre acestea se numara:  HP, Dell, Fujitsu, Lenovo, Acer si IBM.

Articol adaugat recent:  Laptopuri ieftine second hand pentru stat pe net si vizionat seriale si filme

Noudinnou.ro le pune la dispozitie celor ce isi doresc calculatoare second hand performante o gama variata care se bucura de preturi exceptionale. Indiferent motivele pentru care alegeti achizitionarea online a pc SH sau refurbished, asigurati-va ca cele trei cerinte sunt indeplinite, astfel indepartati orice risc si il veti putea utiliza timp indelungat. In plus, NoudinNou.ro, fiind un magazin online, comercializeaza aceste computere SH online, ceea ce inseamna ca nu mai sunteti nevoiti sa va deplasati catre diverse centre, acesta fiind livrat chiar si la domiciliu, sau la oricare alta adresa mentionata.

In IT

Author:mereupregatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*