Home Amuzant • Ce prefera barbatii: Sa-si caute o iubita sau o motocicleta de inchiriat?

Ce prefera barbatii: Sa-si caute o iubita sau o motocicleta de inchiriat?

 - 

motociclete de inchiriat

Cunoastem subiectul destul de bine, insa oricand el merita a fi dezbatut! So, care este statusul relatiilor din secolul 21? Poate fi destul de amuzant, intrucat vedem ca barbatii sunt din ce in ce mai libertini, adesea dand bir cu fugitii atunci cand aud de implicare intr-o relatie sentimentala, mai ales la varsta in care adrenalina le curge prin vene. Inca din adolescenta ei sunt pasionati de aventura, insa nu de orice fel – motocicletele parca ii vrajesc, insuflandu-le acel spirit aveturier de neoprit.

Si, pentru ca varsta nu le permite sa fie inca stabili financiar, ei cauta solutii pentru a-si satisface hobby-urile, astfel solutiile gasindu-le in serviciile de inchirieri motociclete. Acestea fiind spuse, haideti sa vedem care ar fi motivele pentru care barbatii prefera mai mult sa-si caute o motocicleta de inchiriat decat o…iubita! 🙂

Articol adaugat recent:  Descopera 50 de nume amuzante ale unor localitati din Romania

Cautarea unei motociclete de inchiriat in detrimentul unei relatii de cuplu

Barbatii au intotdeauna raspunsuri pentru actiunile lor, iar adesea acestea sunt printre cele mai haioase! Asadar, iata ca din punctul de vedere al reprezentantilor sexului puternic exista o mie de motive pentru care cautarea unei motociclete de inchiriate castiga teren in fata cautarii unei relatii de cuplu:

  1. Motocicleta inchiriata nu se va supara ca renunta la ea dupa cateva zile, in schimb iubitele ii vor detesta pentru totdeauna !
  2. Datorita degradarii statusului relatiilor de cuplu din ultima perioada, majoritatea dintre ele sfarsindu-se dupa primele intalniri, baietii considera de pe urma unei motociclete de inchiriat pot avea amintiri mult mai placute!
  3. Corect, nu ? Aventura pe care o traiesc in zilele in care detin motocicleta inchiriata nu pot fi trecute cu vederea, pe cand o relatie esuata, fie ea si de cateva zile, va lasa amintiri neplacute.
  4. motociclete de inchiriatMotocicleta nu iti cere permisiunea pentru a o inchiria, pe cand parintii iubitei tale iti pot cere acest lucru! Deci … o mare bataie de cap!
  5. Chiar si inchiriata motocicleta nu o vei uita, iar acest lucru reprezinta un plus pentru portofoliul tau de momente eterne
  6. In general, barbatii au retineri in a oferi flori, un moment important la prima intalnire. Astfel, le este mai comod sa ofere o suma de bani pentru inchirierea unei motociclete, decat pentru a cumpara simbolurile iubirii!
  7. Cand vor cauta un serviciu ce inchirieri motociclete, dupa ce se vor urca in sa, ei le pot imparti cu prietenii, pe cand iubita nu poate fi impartita cu nimeni. 🙂
  8. La varsta adolescentina si pana peste 30 de ani, baietii doresc sa petreaca mai mult timp cu prietenii, astfel ca motociclismul de aventura este o varianta mai buna decat implicarea intr-o relatie…stabila!
Articol adaugat recent:  Cele 5 tipuri de femei pe care ar fi bine sa le eviti

In concluzie, le putem da dreptate intr-o mare parte! Tocmai de aceea, primesc si marele pont unde pot gasi un serviciu complet de inchirieri motociclete – orangeriders.com!

Articol adaugat recent:  Golf la superlativ: Romanian Amateurs Open Championship

Ca sfat – Domnilor, cautati motociclete pentru inchiriere, insa nu uitati ca doamnele sunt un rau … necesar! :))

In Amuzant

Author:mereupregatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*