Home Diverse • Cu o camera de supraveghere speed dome vei putea sa ai o vizualizare de 360 de grade

Cu o camera de supraveghere speed dome vei putea sa ai o vizualizare de 360 de grade

 - 

Daca doresti sa ai o panorama de 360 de grade a proprietatii tale, atunci trebuie sa iti achizitionezi cel putin o camera de supraveghere speed dome care poate fi controlata cu ajutorul unei telecomenzi si este una din cele mai populare camere de supraveghere.

Camerele de supraveghere speed dome au foarte multe functii

camere supraveghere speed dome

Popularitatea camerelor de supraveghere speed dome a fost castigata datorita multitudinilor de functii pe care acestea le ofera, acestea au functii de rotatie, inclinare si zoom fiind perfecte pentru a acoperi suprafete de exterior foarte mari. O astfel camera de supraveghere speed dome  are capacitatea de a se misca si de a captura imaginile din mai multe unghiuri, caracteristica ce ofera camerelor de supraveghere de tip Speed Dome capabilitatea de a fi mai eficiente decat  camerele de supraveghere fixe. De exemplu, o zona poate fi supravegheata de mai multe camere de supraveghere fixe sau aceeasi suprafata poate fi acoperita cu doar una sau doua camere de supraveghere speed dome. O camera de securitate are de regula zoom optic, poate furniza imagini detaliate de mare rezolutie si poate supraveghea o suprafata mare. Cu toate acestea, o camera poate furniza o vedere scurta asupra unei suprafete acoperite, la un moment dat, in timp ce o camera fixa va fi in masura sa ofere o acoperire completa a zonei sale tot timpul. La Atu Tech veti gasi intotdeauna cele mai bune camere de supraveghere video si pe langa acestea, la acestia veti gasi si:

  • Automatizari de porti
  • Sisteme de alarma
  • Control acces
  • Sisteme antiincendiu
Articol adaugat recent:  Securitatea actelor tale si buna organizare a biroului, intr-un singur dispozitiv: distrugatoarele de documente

Cu Atu Tech veti gasi camere de supraveghere speed dome la preturi accesibile

Daca doriti sa va achizitioanti o camera de supraveghere speed dome, atunci trebuie sa stiti ca la magazinul Atu Tech veti gasi camera de supraveghere dorita la preturi faorte accesibile si pe langa acestea veti ami gasi si alte sisteme de securitate si acestia va pun la dispozitie si instalatori specializati pentur ca acestea sa functioneze corespunzator si mai ales pentru ca sa se mareasca durata lor de viata.

Articol adaugat recent:  Moda pentru barbati: Este bine sa imbraci o jacheta atunci cand iesi la restaurant?

In Diverse

Author:mereupregatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*