Home Bio Style • Cum a slabit Jennifer Lopez?

Cum a slabit Jennifer Lopez?

 - 

Lo va împlini 45 luna viitoare. Dar vedeta este în cea mai bună formă după ce a slăbit 4,5 kilograme cu ajutorul unui regim vegetarian foarte strict şi cu un program de exerciţii fizice de câte şase ore pe zi. Cântăreaţa americană a vorbit pentru publicaţia Us Weekly despre formula care a ajutat-o să-şi menţină silueta.

Articol adaugat recent:  Ulei de argan: un miracol natural pentru frumusete

“Dacă mergi la sală, trebuie să ai grijă la ce mănânci. E un serviciu, trebuie să te ţii de el. Mă simt minunat mental şi fizic”, a mărturisit ea pentru revista amintită.

În ultimele cinci săptămâni, Jennifer Lopez a trecut la ţinute cu două măsuri mai mici după ce a tăiat din alimentaţia sa lactatele, carnea şi glutenul.

Articol adaugat recent:  Produse cosmetice bio versus produse cosmetice sintetice

Şi chiar dacă are doi copii, ea arată acum mai slabă decât în 2004, ba chiar şi decât în 1994, remarcă ziarul britanic Daily Mail.

Articol adaugat recent:  Vrei sa iti protejezi tenul in sezonul de primavara? Afla acum solutiile!

Ca să-i fie mai uşor, vedeta şi-a convins copiii, gemenii Emme şi Max, să urmeze şi ei alimentaţia vegetariană. Jennifer a spus însă că pentru copii despărţirea de mâncarea cu care erau obişnuiţi nu este uşoară, iar fiul ei dorea uneori brânză adevărată, nu un înlocuitor vegetarian.

Author:mereupregatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*