Home Produse de cofetarie • Cum alegi candy bar-ul pentru nunta ta?

Cum alegi candy bar-ul pentru nunta ta?

 - 
candy bar

Nuntile chic nu sunt neaparat cele mai scumpe. Totul depinde de bunul gust al mirilor, de felul in care asorteaza fiecare detaliu, de tema pe care si-o aleg, de muzica pe care o pun, de candy bar-ul prezent, de design-ul farfuriilor oferite invitatiilor. Acestea sunt elementele esentiale unei nunti ca in povesti. Dintre toate cele mentionate, elementul nou este candy bar-ul de nunta atent selectionat, in functie de tematica evenimentului si preferinte.

Conceputul de candy bar pentru evenimente vine din America si de curand a prins popularitate si in Europa. Evenimentele din Romania nu se mai pot desfasura astazi fara aceste mese, frumos ornate, pline cu dulciuri! Sa fie un trend adaptat de toata lumea din dorinta de a epata? Da, toti cei ce organizeaza evenimente grandioase isi doresc sa epateze, iar candy bar-ul le poate oferi aceasta posibilitate.

candy bar evenimente

Insa, alegerea unui candy bar pentru evenimente nu este tocmai cel mai usor lucru. Trebuie sa tii cont de multe aspecte si detalii ale evenimentului, dar si de gusturile invitatiilor. Un candy bar trebuie sa fie complex pentru ca pe langa design este foarte important gustul prajiturilor. Combinatia de succes este cea in echilibru, adica atat design-ul, cat si gustul, trebuie sa fie perfecte.

Cand spunem evenimente nu ne referim doar la nunti, ci si la botezuri sau alte tipuri de petreceri care mai de care mai fastuase. Astfel, candy bar-ul devine un personaj principal la orice tip de eveniment sau petrecere grandioasa.

Care sunt regulile ce ne conduc catre alegerea ideala a candy bar-ului pentru evenimente?

Exista cateva reguli care ne pot ajuta atunci cand nu stim ce candy bar potrivit evenimentului sa alegem. Daca sunteti in aceasta situatie va oferim niste ponturi, reguli etc. de care puteti tine cont atunci cand alegeti candy bar-ul pentru nunta sau candy bar-ul pentru botez:

  • In primul rand cea mai importanta este tema pe care o alegeti – in functie de aceasta veti alege si candy bar-ul, culorile acestuia, obiectele decorative etc. De exemplu, o tema populara in randul parintilor este fundita roz (pentru cei ce au fetite), iar candy bar-ul pentru botez trebuie sa aiba ca obiect principal pentru decor fundita roz

candy bar nunta

  • In functie de gama de prajituri – acest aspect depinde foarte mult de cofetaria aleasa, aceasta va poate oferi posibilitatea de a alege prajiturile, sau nu. In cazul in care nu ofera acest serviciu trebuie sa fiti foarte atenti, candy bar-ul vostru trebuie sa dispuna atat de prajituri comune de tipul minitartelor, cat si prajituri sofisticate de tipul mufins
  • Numarul de invitati – prajiturile candy bar-ului de la eveniment trebuie degustate de catre toti invitati. Deci, in alegerea candy bar-ului pentru eveniment va trebui sa tineti cont de numarul invitatii, astfel nu va exista riscul unor nemultumiri

Lista poate continua, insa cele doua mentionate mai sus sunt cele mai importante. Daca veti tine cont de aceste doua reguli, cu siguranta, veti face alegerea potrivita a candy bar-ului ce va fi prezent la evenimentul dumneavoastra.

Pentru un plus de rafinament, de eleganta, aceste candy bar-uri nu pot lipsi din cadrul evenimentelor. O explozie de culori si de gusturi va fi apreciata de catre toti oaspetii!

candy bar

Author:mereupregatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*