Home Stil de viata sanatos • Cum au murit bebelusii intoxicati cu nitrati si cum ajuta montarea in casa a unui denitrifricator

Cum au murit bebelusii intoxicati cu nitrati si cum ajuta montarea in casa a unui denitrifricator

 - 

In Romania, majoritatea locuintelor sunt racordate la reteaua curenta de alimentare cu apa, un sistem vechi care furnizeaza apa infectata cu nitrati, nitriti, bacterii, virusuri si alti compusi daunatori organismului.

Chiar daca problema consumul de apa de la robit a fost semnalata de nenumarate ori, proprietarii de locuinte au ajuns sa se confrunte cu grave afectiuni de sanatate.

Cazuri concrete au fost difuzate in media, conform carora zeci de bebelusi au fost intoxicati cu nitrati, procentul mortalitatii in aceste situatii fiind extrem de mare.

Care a fost problema? Pregatirea hranei bebelusilor cu apa luata direct de la robinet!

Articol adaugat recent:  Cum scapi de problemele tenului pe timpul toamnei?

Care este solutia! Montarea unui denitrificator racordat la sistemul de alimentare cu apa a consumatorilor din casa!

Cum s-a descoperit eficienta denitrificatorului in tratarea apei?

denitrificatoare

In urma numeroaselor studii si in urma impactului media pe care l-au avut stirile conform carora zeci de bebelusi au ajuns in spital cu grave intoxicatii cu nitrati, specialistii au descoperit ca denitrificatorul protejeaza sanatatea copiilor, acestia fiind primi afectati de efectele covarsitoare ale nitratilor asupra organismului.

Considerand ca nici apa fiarta si racita, cat nici apa imbuteliata nu reprezinta o solutie pentru a elimina nitratii, specialistii au testat echipamentele moderne pentru tratarea apeo. Astfel, denitrificatoarele s-au demonstrate a fi cele mai eficiente in combaterea problemei, ele demonstrand ca elimina in toalitate atat nitritii si nitratii , cat si alte componente din compozitia apei.

Articol adaugat recent:  Apa de la robinet, pentru bebelusi? Instaleaza-ti sterilizatoare UV la robinetul tau si uita de griji!

Cum actioneaza un denitrificator?

Cu ajutorul valvelor de comanda fiabile, denitrificatoarele sun puse in functiune, fiind atat usor de programat, cat si usor de folosit. Practic, rolul denitrificatorului montat in propria casa este acela de a actiona procese de filtrare a apei de la robinet, folosind o rasina de schimb de tip anionic, care retine nitratii si elibereaza sare in cantitate foarte mica, fara pericole asupra sanatatii.

Boala albastra instalata la sugari

Aveti un bebelusi si va este teama sa nu fie afectat de nitrati? Atunci aveti in vedere tratarea apei de la robinet, folosind echipamente performante.

Articol adaugat recent:  Denitrificatoarele pentru apa de la Clack – solutia optima pentru purificarea apei

Boala albastra se instaleaza la sugari in principal, micutii fiind cei mai afectati de cantitatea mare de nitrati si nitriti prezenti in componenta lichidului.

Cum se manifesta? Pentru a depista din timp ca micutul tau se confrunta cu o asemenea afectiune, iata care sunt principalele simptome:

Principalele simptome ale bolii albastre se exteriorizează prin:

  • cianoză intensă, difuză, cu nuanţe brune sau cenuşii,
  • colici,
  • ameţeli,
  • dureri de cap,
  • greaţă,
  • senzaţie de sufocare.

Author:mereupregatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*