Home Fashion, Online • Cum pot pantalonii de barbati sa dea expresie outfit-ului masculin?

Cum pot pantalonii de barbati sa dea expresie outfit-ului masculin?

 - 
pantaloni barbati culoare grena-510x600

Trecerea de la impresia de „om care trece neobservat” la imaginea de „domn distins” se face prin vestimentatie si totodata prin maniera de purtare a hainelor. Pantalonii de barbati, lungi sau scurti, casual sau eleganti, sunt piesele vestimentare care nuanteaza intreaga tinuta vestimentara si de aceea, daca pantalonii nu sunt potriviti, intreaga alura are de suferit si barbatul constient de aceasta va ezita in a se comporta elegant. 

Intr-o societate in care prima impresie conteaza si in care oricat ar suna a cliseu, haina il face pe om, este necesar ca totul, inclusiv pantalonii, mai ales pantalonii, sa fie calitativi, frumosi si in primul rand potriviti barbatului din punct de vedere fizic, stilistic si contextual.

Iar moda, reprezentata de pantalonii de barbati disponibili in mediul online, este o celebrare a vestimentatiilor, o ridicare la rang de arta a acestor haine care nu mai au de mult doar rolul de imbracare. „Uite cum imi place mie sa ma port, uite cine sunt eu!” sunt lucrurile exprimate prin haine, o comunicare non-verbala care nu rateaza niciodata.

Pantalonii barbatesti pun in evidenta stiluri, idei si conceptii

 Pantalonii de barbati pot fi eleganti chiar daca sunt casual si comercializati pantaloni barbati culoare negruca atare. Motivul il da croiul si culoarea; culoarea uni este mai eleganta decat un intreg curcubeu pus pe perechea de pantaloni. Un magazin online apreciat, Bman.ro, nu face astfel de asocieri nefericite de culoare care sa dauneze elegantei, ci pastreaza totul intr-o linie ori pur masculina, ori tinereasca dar de bun gust, ori generatoare de schimbari in fashion, cine stie?

  • Pantaloni office, bleumarin, din vascoza si bumbac
  • Pantaloni office din 100% bumbac, negri (negrul imparte atentia catre pantof si camasa; in cazul acesta, atentia nu va sta niciodata pe pantaloni)
  • Pantaloni casual bordo, la moda, care exprima vitalitate si buna dispozitie
  • Pantaloni casual albi, pentru barbatii ultra-ingrijiti, care doresc sa epateze nu prin culoare, ci prin puritate

 

Si teoria de specialitate spune ca pantalonii de barbati potenteaza intregul outfit

pantaloni barbati culoare bordoDincolo de parafrazare, ce spun site-urile de specialitate este ca pantalonii pot fi piese centrale in asociere concreta cu tricoul, camasa sau sacoul, si chiar dominanta, sau poate potenta celelalte piese care formeaza outfit-ul.

In primul caz avem o pereche de pantaloni casual roz uni , care in asociere cu o camasa alba cu picatele va iesi in evidenta ca piesa centrala a outfit-ului. In cel de-al doilea caz, o pereche de pantaloni de barbati eleganti si albi la care se asociaza o camasa roz si pantofi intr-o nuanta de rosu nu vor avea altceva de facut decat sa apropie stilul pantofilor de camasa.

Asadar, pantalonii pot sa dea expresie outfit-ului masculin prin mai multe modalitati, toate directiile prin care se realizeaza acest lucru ducand inspre ideea de domn distins, de om frumos, de barbat care se poarta elegant.

 

Articol adaugat recent:  Pantofii de dama din piele de la Leatherbrandsnow.ro- Asculta-i cum se aud

 

Pantaloni Casual Albi – BMan095 Haine barbatesti

Author:mereupregatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*