Home Electrocasnice • Cuptoarele incorporabile – Bosch vs Arctic

Cuptoarele incorporabile – Bosch vs Arctic

 - 
cuptor incorporabil ieftin

Dintre toate brand-urile de electrocasnice cele mai apreciate de romani sunt Bosch si Arctic. Alegerea celor doua este facuta in mod egal, insa nu putem da cu exactitate. Intrebarea este de ce aceste brand-uri sunt atat de populare la noi in tara? Evident pentru ca acestea sunt renumite pentru electrocasnicele de calitate superioara.

In ultima perioada toti romanii aleg electrocasnicele incorporabile, un concept nou si foarte util. Astfel isi creaza mai mult spatiu in bucatarie si se bucura de un design modern al acesteia. Frigiderul incorporabil si cuptorul incorporabil par a fi electrocasnicele pe care cei mai multi dintre romani le aleg. In acest articol ne vom opri la cuptoarele incorporabile Bosch si Artic, iar daca sunteti pe punctul de a va achizitiona acest electrocasnic, inseamna ca aveti nevoie de cateva informatii despre cele doua. Care sunt avantajele cuptoarelor incorporabile Bosch si Artic? Ce are fiecare in plus? Pe care sa-l alegeti?

Articol adaugat recent:  Inlocuiti-va aparatele vechi si folositi potentialul de economisire pe care boilerele electrice il ofera

Vom incerca sa va raspundem la toate aceste intrebari.

Cuptoarele incorporabile Bosch si Arctic – Functii, utilitate si design

cuptoare incorporabile

Cuptorul incorporabil Bosch functii si utilitate:

  • 7 functii de gatire: incalzire superioara si inferioara, Grill cu suprafata mare, Grill cu conventie aer, decongelare, grill cu suprafata mica, conventie aer, incalzire inferioara
  • Sistem de protectie impotriva copiilor: chiar daca acesta nu este plasat la nivelul micutilor, este mult mai sigur sa existe o asemenea functie
  • Progmator electronic: acestea este un afisaj electronic prin care veti putea porni si opri cuptorul incorporabil
  • Incalzire rapida si automata
  • Ventilator de racire, interior rezistent, iluminare interioara a cuptorului
  • Clasa energetica A
Articol adaugat recent:  Vrei un congelator ieftin? Iata de ce NU trebuie sa renunti la calitate!

Design-ul acestui cuptor incorporabil marca Bosch este unul modern, acesta fiind complet negru, potrivit oricarui tip de decor, in special bucatariilor cu mobilier alb, contrastul avand un puternic impact estetic.

cuptor incorporabil

Cuptorul incorporabil Arctic functii si utilitate:

  • 4 functii de gatire: incalzire superioara si inferioara, grill, low grill
  • Sistem de curatare a aburilor: AquaDrop Clean
  • Timer mecanic, sistem de ventilatie si racire, iluminare cuptor

Design-ul acestui cuptor incorporabil marca Arctic este modern si potrivit oricarui tip de bucatarie. Se regaseste tot pe negru insa geamul este transparent, spre deosebire de cuptorul incorporabil Bosch.

Evident, cel care castiga este cel Bosch, avand mai multe functii, dar mai ales datorita faptului ca are clasa energetica A cu ajutorul careia veti economisi. Depinde foarte mult de nevoile pe care le aveti atunci cand va doriti sa achizitionati un cuptor incorporabil pentru ca unora nu le este necesare toate aceste functii pe care le are cuptorul Bosch.

Articol adaugat recent:  Generator de curent pentru uz general sau intrebuintari diverse

Magazinul online care detine o gama variata de cuptoare incorporabile si de electrocasnice, in general, este Badabum.ro. Aici veti regasi si cele doua cuptoare mentionate mai sus, iar preturile sunt avantajoase. Acest magazin online se mandreste cu produsele sale ieftine si cu serviciile de transport pe care le ofera clientilor. Puteti comanda online oricare dintre cuptoarele incorporabile, acestea vor fi transportate in conditii optime la adresa mentionata de voi.

In plus, Badabum.ro ofera garantie la produsele electrocasnice comercializate, spre exemplu cuptorul incorporabil Arctic se bucura de 5 ani garantie.

Author:mereupregatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*