Home Casa si gradina • Curatenia de toamna este facuta cu drujbe alese bine

Curatenia de toamna este facuta cu drujbe alese bine

 - 
drujba pret

Saptamana aceasta incepe toamna. Vremea se raceste usor, frunzele se ingalbenesc rand pe rand, gospodarii cunosc semnele si nu asteapta data de 22 Septembrie ca sa inceapa pregatirea pentru sezonul rece, ci profita de timpul inca frumos ca sa poata porni drujba si sa o foloseasca pe indelete la toaletarea copacilor, la tunderea gardului viu, la taierea lemnelor pentru a le putea aranja, la orice alta curatenie care implica taierea de arbori, arbusti sau de lemn in general.

Dar nu toti gospodarii au drujbe, de aceea se orienteaza catre drujbe ieftine si bune. Sunt greu de gasit calitatea buna si pretul mic la drujbe? Greu de gasit, intr-adevar, dar nu si imposibil! Magazinele online comercializeaza drujbe de calitate, importate de la producatori foarte cunoscuti, si sunt situate la niveluri bune de pret.

Drujbele trebuie alese bine in functie de necesitati

Pentru ca activitatile toamnei difera de la gospodarie la gospodarie, si drujbele trebuie sa fie diferite. Exista drujbe electrice care nu pot taia busteni mari unul dupa altul, dar exista si drujbe care sunt prea puternice si prea robuste pentru a fi tinute mult timp in pozitii complicate pentru taierea unui gard viu cu lejeritate. Exista si drujbe cu lama de lungime mare, uneori prea mare pentru manuirea cu usurinta la crengi. Totul trebuie cantarit si achizitia unei drujbe trebuie sa se faca in cunostinta de cauza.

Articol adaugat recent:  Operatie de rinoplastie la preturi excelente

Pentru ca vecinii nu sunt mereu dispusi sa-si imprumute drujba, pentru ca, fireste!, si ei au de facut treaba acum, la inceputul toamnei, cel mai simplu si mai indicat este achizitionarea unei drujbe proprii. Dar daca bugetul este subtiat de costurile cu concediul din August, de unde bani pentru drujba? Nici nu conteaza prea mult aspectul financiar daca achizitionarea unei drujbe implica un pret mic afisat in mediul online.

Articol adaugat recent:  Furajele pentru pastravi – perfecte in crescatorii

Iata cateva exemple de drujbe care pot fi gasite si comandate online:

  • Drujba marca Ruris, cu lama de 400 mm si puterea motorului de 2 CP

drujbe

  • Drujba produsa de Husqvarna, cu „numai” 350 mm ca lungime a lamei, si 2 CP putere

drujba

  • Drujba fabricata de HECHT, cu lungimea de 400 mm a lamei si cu o putere superioara, de 2,7 CP

drujbe ieftine

  • Drujba marca HECHT, cu lama foarte lunga, de 490 mm, care sustine lantul actionat de motorul cu o putere de numai putin de 3 CP

drujba ieftina

  • Drujba electrica, marca Ruris, cu lungime tot de 400 mm, si cu o putere a motorului de… 2200 W (fiind motor electric, si nu termic, puterea dezvoltata de acesta nu se mai masoara in cai-putere)
Articol adaugat recent:  Afla care sunt avantajele si dezavantajele construirii unei case din placi OSB

drujba pret

Drujbele sunt mai ieftine in online decat in magazinele fizice

Comertul online este intr-o continua inflorire. De ce se spune acest lucru? Pentru ca, spre exemplu, magazinul de retail Vexio.ro isi imbogateste constant paleta de drujbe, crescand numarul acestora, numarul de modele si de producatori ai acestora si nivelul general de calitate. Ei bine, toata aceasta crestere se face fara ca pretul sa creasca la randul lui; dimpotriva, uneori chiar scade (in functie de promotii, oferte si asa mai departe)!

Drujbele de pe Vexio.ro si in general din mediul online nu au lant de plastic, de jucarie, ci de otel; au motor fiabil, maner ergonomic (pentru ca drujba sa poata fi manevrata cu usurinta) si au sistem antivibratii care sa faca din socul acela al motorului o miscare usor de suportat.

Author:mereupregatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*