Home Fashion • De ce mamicile ar folosi un interfon pentru a-l supraveghea pe cel mic?

De ce mamicile ar folosi un interfon pentru a-l supraveghea pe cel mic?

 - 

Desi interfoanele pentru copii reprezinta un aparat nou pe piata produselor pentru bebelusi, deja tot mai multi parinti au inceput sa il foloseasca  pentru a-l avea pe cel mic in grija tot timpul.  Magazinul online ilBambino este unul din shopurile cu cea mai diversificata gama de interfoane de copii.  Stim cu totii cate de importante sunt astfel de aparate dat fiind faptul ca noi parintii putem sa ii tinem sub supraveghere pe cei mici chiar si atunci cand nu suntem langa ei. Un astfel de interfon pentru bebelusii nostri este util atunci cand suntem intr-o alta camera fata de cea in care se afla micutul nostru. Chiar se spune ca unii bebelusi au nevoie de spatiu pentru a putea incepe sa deprinda ideea ca parintele nu trebuie sa stea tot timpul langa el.

Articol adaugat recent:  Vrei sa iti dezvolti afacerea cu accesorii? Apeleaza la ceasurile cumparate en gros!

Cu un interfon cel mic este protejat non stop

La ilBambino se gasesc o diversitate larga de interfoane pentru copii audio, video si cele de miscare, parintii putand alege modelul care se potriveste cel mai bine nevoilor si bugetului avut la dispozitie. Cu ajutorul  interfoanelor audio noi parinti putem auzi orice zgomot scos de cel mic ce are loc in camera lui.  Aceste interfoane audio de la ilBambino au o raza de actiune cuprinsa intre 100 si 800 de metri. Aceste interfoane audio dispun de un receptor pe care il poti purta cu tine oriunde in casa in bucatarie, in gradina si nu numai. Astfel  ne vom putea desfasura in voie treburile zilnice si in acelasi timpil vom avea sub atentia noastra pe micutul nostru.

Articol adaugat recent:  Pantofi en-gros de calitate pentru succesul afacerii tale

In ceea ce priveste interfoanele video de la ilBambino, acestea ofera posibilitatea de a-l supraveghea pe cel mic video noi putand sa il si auzim sa il si vedem. Numite si videointerfoane acestea permit monitorizarea bebelusului si pe timp de noapte deoarece dispun de sistem cu infrarosu si ecran color dar si de sistem audio dual ce permite parintelui sa vorbeasca cu cel mic.

Articol adaugat recent:  9 sfaturi vestimentare pentru barbati in 2017

de ce sa folosesti un interfon pentru bebelusi

Interfoanele de miscare de la ilBambino reprezinta o varianta mai avansata a interfoanelor pentru bebelusi deoarece se pot monitoriza respiratia si bataile inimii micutului. Cu un astfel de aparat se poate auzi fiecare miscare si respiratie a bebelusului chiar si de la o distanta mai mare.

Acestea sun principalele modele de interfoane pentru copii pe care le puteti gasi la magazinul online cu produse pentru copii ilBambino. Important este sa alegeti tipul de interfon care se potriveste cel mai bine nevoilor dvs si a copilului dvs.

 

In Fashion

Author:mereupregatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*