Home Casa si gradina • De ce sa alegi panourile solare pentru locuinta ta

De ce sa alegi panourile solare pentru locuinta ta

 - 
panou solar

Incalzirea globala este un fenomen cat se paote de real si de aceea noi ca oameni trebuie sa incercam sa scadem producerea de monoxid de carbon in atmosfera si acest lucru nu putem sa facem decat prin renuntarea la combustibilii fosili si sa na orientam spre energia regenerabila si cel mai bun mod este cu ajutorul unor panouri solare pentru locuinta ta.

Cu ajutorul panourilor solare poti sa reduci semnificativ factura la utilitati

panouri solare

Panourile solare sunt cea mai buna modalitate prin care poti sa iti reduci semnificativ factura la utilitati. Si achizitionarea unui panou solar este cel mai avantajos lucru pe care il puteti face deoarece:

  • Cu ajutorul panourilor solare, puteti scapa de combustibilii fosili
  • Nivelul de poluare scade
  • Factura la utilitati scade
  • Investitia este recuperata in scurt timp
Articol adaugat recent:  5 sfaturi practice studentesti pentru curatenia in camera de camin

Panourile solare sunt niste instalatii create din cea mai avansata tehnologie, astfel acestea putand sa incalzeasca apa chiar si in timpul sezonului rece datorita tuburilor vidate si convertorului de caldura  care obtin temperaturi mari de absorbtie, fiind foarte eficiente primavara si toamna. Panourile solare sunt realizate din tuburi de cupru cu un agent termic care transfera energia solara obtinuta la apa pentru a o incalzi. Energia solara fiind captata de catre reflectoare realizate din borosilicat care capteaza si concentraza energia solara. Panourile solare sunt foarte usor de instalat, cel mai bun loc fiind pe acoperisul locuintei pentru a economisi spatiu dar si pentru a avea acces direct la sursa de lumina. Avantajul pe care acesta il ofera este ca folosesc energia solara, aceasta fiind gratuita si inepuizabila.

Articol adaugat recent:  De ce mi-am dotat casa cu becuri cu led E27?

Puteti comanda online un panou solar pentru locuinta ta de la InicInstal

Daca doriti sa va cumparati un panou solar pentru locuinta dumneavoastra, atunci cel mia recomandat magazin este InicInstal, acesta avand zeci de modele de panouri solare la preturi foarte accesibile si de calitate. Transportul este realizat in maxim 48 de ore de la confirmarea comenzii si acestia va ofera mai multe modalitati de plata, precum plata in numerar la ramburs, plata cu cardul sau in rate, putand astfel sa achizitioanati panourile solare in 12 rate sau mai putine fara dobanda. Daca doriti puteti sa alegeti ca panourile solare sa fie instalate de catre specialistii acestora pentru ca totul sa functioneze in siguranta.

Articol adaugat recent:  Anticalcarul – solutia de protectie impotriva apei dure

Author:mereupregatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*