Home Tehnologie • De ce sa iti dotezi casa cu un sistem de automatizari de porti?

De ce sa iti dotezi casa cu un sistem de automatizari de porti?

 - 
automatizari de porti

In ultima perioada, am inceput sa vad din ce in ce mai des case prevazute cu sisteme de automatizari de porti si, din fericire, au ajuns si pe meleagurile noastre automatizarile, nu le mai vedem doar in filmele americane.

Plimbandu-ma printr-un cartier de case proaspat construit, in timp ce admiram gradinile vilelor, am fost intrebat de un barbat ce se afla in fata unei porti daca poate sa ma ajute cu ceva. Pesemne ca paream pierdut sau probabil ca ma holbam fara sa imi dau seama. I-am raspuns ca nu am nevoie de nimic si ca doar ma plimb. Si respectiva persoana beneficia de un sistem de automatizari de porti. Nu m-am putut abtine si l-am intrebat de ce si l-a cumparat si ce beneficii ii aduce.

Automatizarile de porti – ce caracteristici au?

automatizari porti

Barbatul mi-a raspuns ca inca de dinaintea de a incepe constructia casei isi dorea un astfel de sistem deoarece ii faciliteaza intr-un mod evident confortul. L-am intrebat prin ce, mai exact, ii inlesneste confortul, iar acesta m-a rugat sa pun mana pe poarta si sa incerc sa o imping. Cu greu am reusit sa o misc. Mi-a spus ca poarta sa are 400 de kilograme si ca nu poate de fiecare data cand intra sau cand iese cu masina din curte sa o deschida. I-am dat dreptate, dar nu inainte de a ii mai pune o noua intrebare, anume ” cum se deschid portile?”. Raspunsul a venit imediat. Barbatul s-a scotocit prin buzunare si mi-a aratat o telecomanda de dimensiuni mici. A apasat butonul, iar sistemul de automatizari a inceput sa impinga poarta fara a produce zgomot. Foarte elegant, intr-adevar.

Articol adaugat recent:  Automatizarile de porti batante sau cum sa le inchizi poarta in nas indiscretilor

automatizare porti

De asemenea, l-am intrebat daca exista mai multe feluri de automatizari de porti, iar acesta mi-a spus ca pe piata romaneasca, in stocurile magazinelor online, se gasesc urmatoarele:

  • Automatizari de porti glisante – acestea au un grad mare de rezistenta in cazul in care se incearca spargerea locuintei intrucat sunt realizate din materiale de inalta calitate. Se adreseaza portilor cu greutatea cuprinsa intre 400 de kg si 1200 de kg
  • Automatizari de porti de garaj – acestea se instaleaza usor si se pot controla si prin intermediul unui telefon mobil
  • Automatizari de porti batante – acestea se adreseaza atat uzului industrial, cat si celui rezidential si se actioneaza fie printr-o telecomanda, fie printr-o cartela
Articol adaugat recent:  Cu o camera de supraveghere speed dome vei putea sa ai o vizualizare de 360 de grade

Pe langa aceste lucruri, barbatul respectiv mi-a mai spus ca, in situatia in care au loc precipitatii de ploaie, atunci cand temperaturile meteorologice nu sunt favorabile sau efectiv cand este foarte obosit, sistemele de automatizari de porti isi dovedesc eficienta- nu este nevoit sa ridice un deget, nu este nevoit sa se dea jos din masina prin frig sau prin ploaie pentru a deschide poarta.

Articol adaugat recent:  Lumea este de acord cu omniprezenta camerelor de supraveghere de exterior

Automatizari de porti – de unde se pot cumpara?

In cele din urma, mi-am luat ramas-bun de la acest domn, dar nu inainte de a ma interesa de unde si-a achizitionat sistemul de automatizari de porti. Domnul mi-a spus sa verific mediul online, in mod special site-ul magazinului online A2t.ro intrucat practica preturi competitive si are la baza o echipa de profesionisti in ceea ce priveste domeniul sistemelor de siguranta.

Asadar, daca nu mai vreti sa va dati jos de fiecare data cand intrati cu masina in curte sau daca va doriti sa evitati ploaia, respectiv frigul, daca aveti drept miza faptul de a va sti membrii familiei in siguranta, verificati oferta magazinului A2t.ro.

Author:mereupregatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*