Home Online • Descopera eficienta cosmeticelor bio pentru ingrijirea tenului barbatilor!

Descopera eficienta cosmeticelor bio pentru ingrijirea tenului barbatilor!

 - 

Îngrijirea corporală și facială trebuie să fie preocuparea atât a femeilor, cât și a bărbaților. Fiindcă există foarte multe diferențe între tipurile de ten, atunci și caracteristicile produselor pentru îngrijirea pielii sunt la fel de diverse. Diferențele majore sunt, de regulă, dictate de diferențele hormonale între bărbați și femei. Astfel, pe tenul bărbaților crește păr, glandele sudoripare și cele care secretă sebuumul sunt și ele mai mari, iar dermul este mai gros față de cel al femeilor. Chiar dacă semnele îmbătrânirii apar mai târziu decât la femei, acestea pot fi foarte brutale, de aceea ridurile, petele și cearcănele trebuie prevenie din timp. Deshidratarea pielii este o problemă a tenului pe care toată lumea o are, din cauza factorilor climatici nefavorabili  (temperaturi scăzute, poluare, aer condiționat, supraîncălzire), iar la bărbați este și mai răspândită, din cauza rasului și lamelor de ras. Totodată, alergiile și inflamarea tenului sunt alte consecințe ale obiceiului de eliminare a părului facial.

Articol adaugat recent:  Sarbatoreste evenimentele importante cu un tort personalizat!

apeleaza la cosmetice bio eficiente pentru barbati

În magazinul online de cosmetice bio, Phyt’s România, domnii au la dispoziție produse de îngrijire a tenului pentru orice problemă a stratului epidermei. Fiindcă tenul bărbaților are tendințe mai mari de îngrășare, Phyt’s România are pentru ei creme matifiante, a căror principală menire este de a penetra pielea rapid și de a lupta contra problemelor cauzate de excesul de sebum.   Crema este ușoară și non-grasă, bogată în ulei esențial de arbore de ceai, Palmorosa și cimbru, ingrediente care o fac purificatoare și astringentă și care ajută la înlăturarea luciului pielii și la  combaterea imperfecțiunilor.

Fiindcă ar trebui să ținem cont de faptul că tenul bărbaților e mult diferit față de cel al femeilor, atunci trebuie să fie folosite și produsele de înfrumusețare corespunzătoare. Magazinul online de cosmetice bio PhytsRomania.ro vă oferă produse cosmetice pentru bărbați, special create pentru nevoile tenului lor.

Articol adaugat recent:  Pregatirea casei pentru bebelus! Este patutul o necesitate?

Pentru primele semne ale îmbătrânirii, precum micile riduri sau cearcănele, magazinul de cosmetice online are creme anti-rid, care datorită ingredientelor 100% naturale și active, vor ajuta la estomparea liniilor fine. Ca urmare a folosirii acestei creme, pielea va fi din nou sănătoasă și luminoasă. Aceste produse cosmetice sunt pe bază de aloe vera, vitamin E naturală, ginseng, care  este bogat în nutrienți (oligo-elemente, vitamine și minerale). Și pentru că etapele îngrijirii tenului sunt același ca la femei, precum exfolierea, curățarea și hidratarea, în magazinul online de cosmetice, găsiți gel de curățare pentru bărbați, gel exfoliant pentru ten și fluid hidratant pentru după ras. Acestea toate sunt pe bază de ginseng, arbore de ceai, mentă, mușcată, vitamina E naturală și aloe vera, ingrediente care fac din aceste produse cosmetice pentru bărbați aliatul principal pentru o piele sănătoasă, luminoasă și fără semne ale unor alergii sau inflamații.

Articol adaugat recent:  Ce aspecte trebuie luate în calcul la achiziţia unui apartament nou?

Cum comand din magazinul online de produse bio?

Fie că le alegeți pentru îngrijirea personală, fie precum cadou, puteți comanda produsele cosmetice bio pentru bărbați online, din magazinul Phyt’s România, prin formularul de comandă, fie telefonic, la  numărul 031.43.80.666. Îngrjiți-vă tenul corespunzător, cu cele mai eficiente produse cosmetice bio, oferite de Phyt’s România.

In Online

Author:mereupregatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*