Home Social • Detergentii auto profesionali sau cum se face diferenta intre spalatoriile de masini

Detergentii auto profesionali sau cum se face diferenta intre spalatoriile de masini

 - 
detergenti auto

In ultimii ani, in Bucuresti, dar si in marile orase ale tarii vedem din ce in ce mai des cum rasar tot mai mai multe shaormerii, cazinouri, farmacii, centre de schimb valutar sau spalatorii auto.

Vizibil, multe dintre acestea dispar mai repede chiar decat au aparut. Obervand aceste lucruri, intr-una din zilele in care imi spalam masina, mi-am propus sa discut cu proprietarul spalatoriei auto (iata AICI de detergenti auto sunt chiar eficienti) si sa il intreb ce aspecte trebuie sa intruneasca o astfel de afacere pentru a putea genera profit. Primele cuvintele pe care le-a rostit au fost “detergentii auto, detergentii auto profesionali si, bineinteles, rapiditatea celor care se ocupa de spalarea masinilor”.

Nu imi imaginam, in schimb, ca proprietarului spalatoriei o singura intrebare ii trebuia pentru a se declansa si pentru a nu se mai opri din vorbit. De la el am aflat cateva lucruri, pe care as vrea sa le impartasesc in articolul de fata in speranta ca poate il vor citi si oameni interesati de achizitionarea unor detergenti auto profesionali.

Articol adaugat recent:  Ai auzit de turmeric latte? Cum să prepari băutura care te fereşte de boli

De unde se aproviziona cu detergenti auto profesionali proprietarul spalatoriei?

Proprietarul spalatoriei mi-a spus ca exista foarte multe magazine, care comercializeaza detergenti auto profesionali, ca el a incercat multe produse si ca aproape direct proportional cu incercarile sale a fost si numarul dezamagirilor. Pana sa dea de un magazin care sa practice preturi avantajoase si in al carui stoc sa existe solutii concentrate, ce indeparteaza petele de pe caroserii si care le redau luciul, s-a pacalit de cateva ori.

Pana la urma l-am rugat sa imi zica de la ce magazin se aprovizioneaza. Acesta mi-a raspuns ca tocmai ce a descoperit un magazin online, care plaseaza pe piata detergenti auto intr-adevar profesionali, un magazin cunoscut sub numele de Dacris94.ro.

Articol adaugat recent:  De ce reciclarea sticlei a ajuns o necesitate?

Baietii imi terminasera de spalat masina, eu am dat noroc cu proprietarul spalatoriei, m-am indreptat spre casa si ajuns fiind am accesat stocul magazinului respectiv: proprietarul nu stia ca si eu vreau sa imima bate gandul sa imi deschid o spalatorie.

In oferta Dacris94.ro am gasit urmatoarele tipuri de detergenti auto profesionali:

  • Colorant pentru spuma auto: acest produs se vinde in recipiente de 500 de ml, nu are miros si se foloseste pentru a colora spuma auto

detergenti auto profesionali

  • Parfum pentru spuma auto: se vinde in recipiente de 500 de ml, este fabricat de marca X-clean si se foloseste pentru a parfuma spuma auto

detergenti auto

  • Sampon auto manual: acest produs se comercializeaza in recipiente a caror capacitate este de 5 litri sau in canistre a caror capacitate variaza de la 5 l la 20 l. Mirosul este de lamaie.
Articol adaugat recent:  4 lucruri mai putin obisnuite pe care le poti face in vacante

detergent auto

  • Intrucat este un sampon universal, aceasta solutie este ideala pentru spalarea oricarei caroserii. Are concentratie puternica, face multe spuma si se recomanda folosirea sa atunci cand se spala manual un autoturism, pentru a straluci
  • Spuma activa auto – dat fiind ca si aceasta solutie este foarte concentrata, este necesar sa se dilueze cu apa

Achizitionarea detergentilor auto se face online

Un avantaj al cumparaturilor online consta in faptul ca acestea nu ne obliga sa iesim din casa.

Comenzile se realizeaza direct pe site si se pot efectua de pe orice dispozitiv conectat la net.

Asadar, daca administrati o spalatorie auto si aveti nevoie de detergenti auto profesionali, verificati oferta Dacris94.ro si spuneti “multumesc” pentru pont.

In Social

Author:mereupregatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*