Home Politic • DNA pune sechestru pe averea lui Liviu Dragnea!

DNA pune sechestru pe averea lui Liviu Dragnea!

 - 

Procurorii anticoruptie au pus sechestru asigurator pe un teren, un apartament, doua autoturisme si conturi detinute de Liviu Dragnea, potrivit unui raspuns transmis de DNA miercuri.

Iata precizarile DNA:

  • “In vederea recuperarii prejudiciului retinut in cauza, s-a instituit sechestru asigurator asupra bunurilor identificate pana in prezent, dupa cum urmeaza: un teren situat in municipiul Turnu Magurele judetul Teleorman, cu suprafata de 2.913 mp si constructie aferenta acestuia, un apartament situat in Turnu Magurele cu suprafata de 80 mp si doua autoturisme (Skoda Superb si BMWX5) “, precizeaza DNA.

Conform aceleiasi surse, s-a mai instituit sechestru asupra sumei de 630.000 de lei dobandita prin promisiune de vanzare-cumparare, asupra sumei de 280.000 lei dobandita cu titlu de chirie in anul 2015 si 2016 in baza unui contract de inchiriere, asupra sumelor de bani existente sau care urmeaza a fi virate de terti, cu orice titlu, in patru conturi bancare detinute de Liviu Dragnea, precum si asupra sumelor de bani datorate cu orice titlu suspectului de catre terte persoane.

Articol adaugat recent:  Scandal la Senat: Deputatilor USR li s-a interzis accesul in plen!

In ultima categorie intra, potrivit DNA, inclusiv sumele de 80.710 euro si 460.110 lei datorate de o societate comerciala din Turnu Magurele, precum si suma de 10.500 de lei datorata de “organizatia judeteana Teleorman a unui partid”.

  • “De asemenea, s-a instituit sechestru si asupra actiunilor si partilor sociale detinute in cadrul persoanelor juridice de drept privat ce urmeaza a fi identificate. In acest moment, masura sechestrului este in faza de executare, fiind facute demersuri pentru identificarea altor bunuri pana la concurenta sumei de 127.547.366,34 lei”, mai precizeaza DNA.
Articol adaugat recent:  Scandal la Senat: Deputatilor USR li s-a interzis accesul in plen!

Procurorii anticoruptie au instituit masuri asiguratorii asupra bunurilor mobile si imobile detinute de Liviu Dragnea si de ceilalti suspecti din dosarul “Tel Drum”.

 Potrivit DNA, masurile au fost dispuse pentru recuperarea prejudiciului din dosar, estimat la peste 127 de milioane de lei.
  • In cazul lui Liviu Dragnea, la data faptelor presedinte al Consiliului Judetean (CJ) Teleorman, a fost instituit sechestru asigurator si poprire asiguratorie pana la concurenta sumei de 127.547.366,34 de lei “asupra tuturor bunurilor mobile si imobile, actiunilor si partilor sociale detinute de acesta in cadrul persoanelor juridice de drept privat, asupra sumelor de bani din conturile bancare, precum si asupra sumelor de bani datorate acestuia cu orice titlu, de catre terte persoane, inclusiv sumele datorate cu titlu de chirie”, arata DNA.
Articol adaugat recent:  Liviu Dragnea: Angajatorii care nu vor plati contributiile angajatilor vor fi vinovati de infractiune

Sursa: http://www.ziare.com/liviu-dragnea/dna/sechestru-pe-averea-lui-dragnea-ce-bunuri-au-fost-vizate-de-masura-dna-1490246

In Politic

Author:mereupregatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*