Home Diverse • Filtrele de apa cu osmoza inversa, solutia ideala pentru spatiile casnice

Filtrele de apa cu osmoza inversa, solutia ideala pentru spatiile casnice

 - 

filtre apa osmoza inversa

Filtrele de apa cu osmoza inversa sunt la mare cautare, mai ales in randul celor care stau in mediul urban. Aici, apa de la robinet este departe de a fi una pura, fapt pentru care contine o multime de impuritati, de la nitrati sau alte chimicale nocive, pana la clasicul clor.

Bun, sa vorbim putin despre apa. Creierul uman este format 85% din apa, oasele noastre contin si ele 25% apa, iar sangele uman aproximativ 83%. Facand un calcul simplu, aproximativ 69% din noi este apa. Toate informatiile legate de importanta apei sunt deja bine cunoscute, pentru ca despre apa s-a vorbit foarte mult in decursul anilor. Cand vine vorba despre apa de la robinet, insa, lucrurile se complica. Pe langa toate pesticidele si insecticidele, arsenicul si metalele grele, nitratii sau alte chimicale nocive, apa de la robinet are un continut mare de clor care grabeste procesul de imbatranire a corpului. Cum combatem aceasta problema? Foarte simplu: instalam un filtru de apa cu osmoza inversa.

Articol adaugat recent:  Vrei sa experimentezi urmatorul pas in tehnologie? Cumpara un desktop all-in-one de la Badabum!

 Investeste intr-un filtru cu osmoza inversa

Iar daca vorbim despre apa imbuteliata, ei bine, nici aceasta nu este tocmai sigura. Ganditi-va in ce conditii sta apa imbuteliata: in zielele de vara sta in caldura soarelui, iar iarna in bataia gerului. In plus, un alt mare dezavantaj il constituie partea financiara, pentru ca o familie ar trebui sa cheltuie zilnic in jur de 15 lei, ceea ce inseamna, anual, peste 5000 de lei. Apa imbuteliata este mai scumpa, mai nesanatoasa si mai slaba calitativ decat apa de la robinet, tratata cu filtrele cu osmoza inversa.

Articol adaugat recent:  Vrei o nunta de vis? Atunci alege un buchet de domnisoara de onoare cu care sa pui in evidenta mireasa

Va-ntrebati ce este si cum functioneaza osmoza? Osmoza este un fenomen natural, care se manifesta atunci cand doua lichide cu concentratii diferite de ioni (materii dizolvate in apa) sunt separate printr-o membrane semipermeabila. Aceasta membrana nu permite difuzia materiilor dizolvate din solutia mai concentrata spre cea cu o concentratie mai scazuta, generand astfel presiune osmotica. Astfel, apa obtinuta cu ajutorul filtrelor cu osmoza inversa este pura si sterila.

Avantajele folosirii unui filtru cu osmoza inversa, de la Apacio

filtru cu osmoza inversa

Filtrele de apa cu osmoza inversa reprezinta un aparat indispensabil oricarui camin. De ce? Iata cateva avantaje pe care le prezinta acest filtru:

  • Elimina metalele grele, nitratii, nitritii si alte saruri, ceea ce conduce la o sanatate mai buna a celor care consuma apa de la robinet
  • Pretul unui astfel de filtru cu osmoza inversa este avantajos, reprezentand o investitie durativa, de luat in calcul pentru orice familie
  • Statia de osmoza inversa nu utilizeaza chimicale in purificarea apei (iod sau clor), astfel ca apa rezultata la robinetul tau va fi, cu adevarat, pura
Articol adaugat recent:  Despre rata infractionalitatii in Romania. Care sunt cele mai sigure zone ale tarii?

Filtrele de apa cu osmoza inversa de la Apacio sunt cele mai performante si moderne metode pentru purificarea apei de la robinetul tau. Preturile filtrelor de apa cu osmoza inversa de la Apacio sunt imbatabile, pentru orice buzunar. Investeste inteligent in filtrele de apa cu osmoza de la Apacio si bucura-te de un stil de viata sanatos!

In Diverse

Author:mereupregatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*