Home Lifestyle • Freelancer? DESIGN-ul biroului de acasa

Freelancer? DESIGN-ul biroului de acasa

 - 
becuri led

Ai hotarat ca este momentul oportun pentru a-ti desfasura activitatile din sfera profesionala, pe cont propriu? Iti doresti sa fii independent de o firma, afimandu-te si practicandu-ti cunostintele, asa cum iti doresti? Freelancing-ul a inceput in ultimii ani sa devina din ce in ce mai des adoptat de specialistii din diverse domenii de activitate, aceasta abordare a unui loc de munca, prezentand foarte multe beneficii, dar si de responsabilitati. Atunci cand faci primii pasi pentru a incepe o cariera ca liber profesionist, informeaza-te constant asupra tuturor aspectelor de care trebuie sa te ocupi pentru ca munca ta sa fie desfasurata in conditii optime de lucru.

Influentele pe care le are asupra ta design-ul interior

proiectoare ledNu iti neglija confortul si investeste in produse de o calitate inalta, astfel incat sa iti menajezi sanatatea, nu doar pe termen scurt, ci si pe viitor. Design-ul este foarte important, deoarece el poate sa iti influenteze foarte mult starea de spirit, simtul creativ si sa iti sporeasca nivelul si calitatea muncii depuse, implicit a rezultatelor finale. Totodata, o organizare  buna si un echilibru vizual, iti vor oferi inconstient, un simt crescut al responsabilitatii si vor spori puterea de concentrare asupra task-urilor pe care le ai.

Articol adaugat recent:  Stiai ca 5 vedete pe care le urmaresti se machiaza singure? Afla ACUM cine!

Pentru a-ti proteja sanatatea, opteaza pentru piese de mobilier care sa ofere confort, avand insa grija ca ele sa nu ocupe un spatiu mai mare decat ai nevoie. Sanatatea fizica si psihica, iti este influentata foarte mult de tipul, calitatea si nuanta (temperatura) luminii. Desi cea recomandata, este cea naturala, exista situatii in care nu poti beneficia de ea. Pentru a nu-ti deteriora in timp vederea, poti sa comanzi online becurile led special create pentru a reproduce calitatea luminii naturale. Astfel, concentrarea si vederea nu iti vor fi afectate, bucurandu-te de un ambient placut chiar si dupa apusul soarelui.

Articol adaugat recent:  Proiectoarele led asigura un iluminat de mare putere

Daca iti doresti ca nu doar interiorul biroului tau sa arate profesional, elegant, fiind pregatit pentru intalnirile de succes cu diversi viitori clienti, in cazul unei case la curte, pe site-ul www.ledel.ro, vei beneficia de proiectoare led pentru exterior de cea mai inalta calitate. Acestea sunt foarte utile deoarece rezista in timp la orice temperatura extrema, sustinandu-ti vizual design-ul exterior si evidentiand chiar si noaptea, arhitectura deosebita a imobilului.

Articol adaugat recent:  5 moduri de a face o femeie sa zambeasca usor!

Incearca sa iti pastrezi in birou o cursivitate vizuala, alegand piese de mobilier si elemente decorative care se incadreaza in aceeasi paleta cromatica, optand pentru cele care au o forma rotunda sau ovala. Aceste sfaturi se regasesc in studiile specialistilor psihologi, care sustin faptul ca liniile si colturile drepte, dure, tind sa creeze o atmosfera rece, pe cand cele serpuite, sinusoidale, ofera o imagine de ansamblu mult mai placuta, continua, in subconstient. Desi fiecare detaliu in parte este foarte important, trebuie sa tii cont si de imaginea de ansamblu, completand-o pentru a o echilibra, daca este nevoie.

Adauga in biroul de acasa, piese de decor, care insa sa nu iti supraaglomereze privelistea, ci sa o completeze, oferindu-ti astfel, senzatia de spatialitate.

Author:mereupregatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*