Home Casa si gradina, Diverse, Electrocasnice, Online, Tehnologie • Generator de curent pentru uz general sau intrebuintari diverse

Generator de curent pentru uz general sau intrebuintari diverse

 - 
generator electric

Cautarea unui generator potrivit pentru uzul general sau a intrebuintarilor diverse poate fi una foarte dificila. Alergarea prin magazine pentru a gasi produsul potrivit necesitatilor tale nu este tocmai cea mai buna metoda de a alege generatorul electric pe care vrei sa-l cumperi. Modelele sunt diverse si preturile poate sa difere foarte mult de la un magazin la cealalalt. Insa pentru a le vizita pe toate pentru a face o comparatie si a te hotara asupra unuia singur dureaza mult.

generator curent

Care este solutia pentru a gasi generatorul de curent de care ai nevoie? Apeleaza la mediul online, tehnologia avansata din zilele noastre te va spriji si va face ca distanta pe care o vei “strabate” va fi una nesemnificativa, de doar un click. Un magazin recomandat este Vexio.ro, procentul de clienti multumi al acestuia este de peste 85% conform a celor spuse de peste 2400 de clienti in urma primirii utilajelor sau aparatelor respective. Este un feedback real cu o rata de satisfactie ridicata.

Articol adaugat recent:  Tu stii de cate feluri sunt aparatele de aerosoli pentru cei mici? Afla acum si alege-l pe cel potrivit bebelusului tau

Seriozitatea si importanta unui magazin pentru clienti conteaza foarte mult iar felul in care este privit si evaluat de catre acestia este prioritara pentru viitorii clienti. Balanta este trasa in aceasta situatia in favoarea magazinului iar persoanele profita si cumpara.

Generator electric – varietate de modele la alegerea acestuia de pe Vexio.ro

Generator electric mai mic sau mai mare, in functie de spatiul de amplasare al acestuia pe magazinul online Vexio.ro intalnesti o sumedenie de modele de generatoare electrice fiecare dintre acestea fiind sortate in mod inteligent in functie de:

Articol adaugat recent:  5 secrete pentru un par frumos si sanatos

generator electric

 • Producator (KIPOR, STAGER, Honda s.a.)
 • Putere (de la 0.7 kW pana la 6300 W)
 • Alimentare (pe benzina, curent si motorina)
 • Sistem de pornire (cu demaratoare, la sfoara, manual sau starter electric)
 • Greutate (intre 10.5 kg si 2481 kg)
 • Autonomie (intre 3 si 6 ore)
 • Numarul de faze (monofazat, trifazat si monofazat/ trifazat)
 • Tipul motorului (2 timpi si 4 timpi)

Toate aceste moduri de a filtra generatoarele electrice va face selectarea mai usoara din toate cele 136 de modele diferite de generatoare.

generator de curent

Generatorul de curent pentru tine

Atunci cand te orientezi catre alegerea generatorului, detaliile tehnice sau specificatiile acestuia conteaza enorm de mult. Mai jos gasesti cateva recomandari de care sa tii cont atunci cand iti achizitionezi generatorul de curent electric.

 • Generatoarele pentru uzul general sunt concepute pentru a fi folosite intensiv pe santierul de lucru cat si in alte aplicatii. Cei mai multi utilizatori se orieteaza catre generatoarele de ultima generatie AVR (abreviere de la Automat Voltage Regulator). Aceasta tehnologie ajusteaza in mod automat tensiunea de iesire si opreste imediat in mod automat alternatorul daca exista probabilitatea de a aparea o supraincarcare. Siguranta este prioritara, iar sistemul acesta este inteligent si bine gandit.
 • Spre exemplu, daca se intapla sa se produca o supra sarcina, generatorul electric se inchide de la sine intr-o fractiune de secunda.
 • Generatoarele de curent de top mai sunt dotate si cu un sistem de protectie OPP (abreviere de la Over Power Protection).
 • Generatoarele de curent electric sunt echipate cu un redresor de 12V curent continuu.
Articol adaugat recent:  De ce imi plac cosmeticele de pe Sabon.ro

 

Author:mereupregatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*