Home Afaceri, Social • Inchirierea unei garsoniere in regim hotelier – cea mai buna alegere

Inchirierea unei garsoniere in regim hotelier – cea mai buna alegere

 - 

Capitala Romaniei se numara printre cele mai frumoase orase din tara, astfel ca multi turisti aleg sa o viziteze. Bucurestiul este, de asemenea, si locul de intalnire al oamenilor de afaceri, care sunt departe de casa si care isi doresc sa se cazeze intr-un spatiu ce le poate reda sentimentul de acasa.

Capitala dispune de multe locuri in care turistii sau afaceristii se pot caza, in special de garsoniere de inchiriat in regim hotelier iar cele mai multe se afla intr-o zona centrala sau pe bulevardele principale.

inchiriere garsoniera in regim hotelier

Avantajele cazarii intr-o garsoniera inchiriata in regim hotelier

Cazarea intr-o garsoniera inchiriata in regim hotelier incepe sa fie din ce in ce mai cunoscuta pe piata turismului din Romania si devine una dintre cele mai apreciate modalitati de cazare.

  • Motivele pentru care inchirierea in regim hotelier este atat de in voga o reprezinta, in primul rand, faptul ca sunt garantate intimitatea si confortul, iar celor care se cazeaza le ramane doar sa se relaxeze, fie ca sunt singuri, fie ca sunt insotiti de familie. Cei interesati de un asemenea serviciu ┬ápot sa acceseze acest link cu oferte.
  • Standardele de cazare sunt de cel putin 3 stele, astfel ca cei care aleg sa inchirieze garsoniere in regim hotelier, se bucura de toate facilitatile si dotarile: mobilier de lux, baie si bucatarie proprie complet utilate, de la linguri, furculite si farfurii, pana la cuptoare cu microunde frigidere sau masini de spalat vase. Daca sunteti pasionati de bucatarie si vreti sa scutiti banii pe care ii cheltuiti la restaurant, puteti pregati o masa delicioasa chiar in locul in care sunteti cazati.
  • Un alt avantaj se adreseaza iubitorilor de animale, pentru ca de multe ori hotelurile si pensiunile nu le permite accesul in incinta, insa daca alegeti sa inchiritati o garsoniera in regim hotelier, accesul animalelor poate fi permis, daca se declara in scris faptul ca garsoniera nu a avut de suferit.
  • Procedura de cazare este foarte simpla, deoarece se poate face rezervare online, iar plata se efectueaza fie numerar, fie cu cardul sau printr-un ordin de plata conform facturii. Cei care inchiriaza garsoniere in regim hotelier isi doresc sa atraga cat mai multi clienti, carora sa le puna la dispozitie cele mai servicii, de aceea preturile sunt accesibile, reprezentand, uneori, jumatate dintre costul cazarii la un hotel sau la o pensiune.
Articol adaugat recent:  Blender sau storcator de fructe ? Tu pentru care din ele optezi ?

Inchirierea unei garsoniere in regim hotelier va ofera sentimentul ca sunteti acasa, prin toate facilitatile care va sunt puse la dispozitie.

Articol adaugat recent:  Detergentii auto profesionali sau cum se face diferenta intre spalatoriile de masini

Dezavantajele in inchirierea unei garsoniere in regim hotelier

Exista si cateva dezavantaje, dar peste care s-ar putea trece cu vederea, daca sunteti in cautarea unui loc de cazare in care sa va puteti relaxa. De exemplu, clientul nu beneficiaza de personal hotelier care sa il trezeasca dimineata sau care sa faca patul ori curatenie. De asemenea, filmarile si petrecerile sunt strict interzise, pentru a nu deranja vecinii.

Articol adaugat recent:  Nu poti trece cu adevarat peste un divort, daca nu faci acesti pasi

Inchierea unei garsoniere in regim hotelier reprezinta cea mai buna varianta pentru turisti sau pentru oameni de afaceri, pentru ca reda sentimentul de acasa, in ciuda faptului ca ei sunt departe de casa.

Author:mereupregatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*