Home Social • Indiciile pentru a alege bine bateria pentru Logan-ul tau

Indiciile pentru a alege bine bateria pentru Logan-ul tau

 - 

Ai ramas fidel marcii Dacia pentru ca produce in continuare autovehicule fiabile si ieftine, pe care romanii si le permit si cu care sunt obisnuiti. Acest lucru inseamna ca, in principiu, stii despre ce trebuie schimbat si cand trebuie schimbat, dar intotdeauna sunt binevenite cateva indicii care sa iti foloseasca atunci cand vrei sa cumperi pentru Logan-ul tau o baterie noua.

 Aceste baterii pentru Dacia Logan au ca scop alimentarea corespunzatoare a oricarui consumator de energie electrica a masinii. Pentru ca totul sa mearga „ca pe roate”, se impune schimbarea bateriei odata la cativa ani, iar alegerea modelului potrivit de baterie poate fi fara batai de cap atata vreme cat esti atent si cat nu judeci numai dupa pretul bateriei de Logan.

 Daca se muleaza caracteristicile bateriei pentru Logan pe cele ale Logan-ului, e perfect!

 Practic, daca se potrivesc insusirile bateriei de care te-ai interesat cu cele ale masinii tale, bateria este numai buna si alegerea foarte usoara. Achizitionarea online implica doar cateva click-uri, un pic mai multa atentie la pretul bateriei pentru Logan, si comanda nu implica numai livrarea, ci si montajul la domiciliu. Iata ce trebuie sa cunosti despre baterii:

  •  Dimensiunile – lungimea, latimea si inaltimea bateriei trebuie sa permita montajul, altfel te-ai alege cu o baterie pe care poti doar sa o faci cadou
  • Producatorul –         de exemplu,Varta este un producator important de baterii auto in general, Bosch este un producator de prestigiu pentru orice ar produce
  • Polaritatea – normala sau inversa
  • Curentul de pornire – o baterie pentru un Logan 1.4 poate sa nu fie suficienta pentru a porni un Logan 1.6
  • Capacitatea – masurata in amperi-ora
Articol adaugat recent:  Noua distractie a grupurilor corporate din Bucuresti este room escape-ul

baterii logan

 Daca nu s-a putut spune prea multe despre baterie este ca depinde atat de mult de detaliile tehnice ale Daciei Logan de care dispui. Astfel, iata de ce aspecte sa tii cont:

  • Motorizarea
  • Capacitatea (cmc)
  • Puterea (CP)
  • Caroseria (tipuri) – berlina, apoi tipuri LSOx
Articol adaugat recent:  6 Mituri despre relatii

Nu te preocupa de pretul pentru bateria de Logan

Bateriile de Logan sunt si ieftine dar si scumpe, depinde foarte mult, dupa cum ai citit pana acum, de caracteristici. O baterie de 70 Ah (amperi-ora) de la Bosch, care ar putea fi numai buna ca baterie de Logan 1.4, nu poate fi comercializata la acelasi pret ca o baterie de 50 Ah de la Rombat.

Articol adaugat recent:  Care este rolul plicurilor de bani la nunta ta?

Tie poate sa nu iti foloseasca nici una, nici cealalta dintre cele doua de mai sus. Daca ti se pare complicat sau pur si simplu vrei sa te asiste in alegerea bateriilor pentru Logan un consultant profesionist, ai la cine sa apelezi. Cauta pe internet un asemenea ajutor, il vei primi cu siguranta si vei putea comanda online bateria potrivita pentru modelul tau de Logan.

Achizitionarea online este un ultim si important indiciu pentru alegerea bateriei. Poti sa ii vezi caracteristicile, sa privesti fotografii cu bateriile, sa apelezi la consultanti si, dupa alegerea bateriei, poti beneficia de livrare gratuita si foarte rapida nu neaparat la o adresa postala, ci oriunde agreezi cu acel comerciant. Fii mandru de Logan-ul tau! Drum bun!

In Social

Author:mereupregatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*