Home Constructii • Locul ideal in care sa locuiesti in Bucuresti – ansamblul rezidential

Locul ideal in care sa locuiesti in Bucuresti – ansamblul rezidential

 - 
ansamblu rezidential

Vrei sa achizitionezi o noua locuinta, dar nu stii exact de unde sa incepi? Esti indecis si nu stii daca sa alegi sa te muti intr-o casa sau intr-un apartament? Nu intra in panica, pentru ca e de ajuns sa cauti o agentia imobiliara pe Google, care te va ajuta sa te decizi mai usor, dupa ce iti vor fi prezentate portofoliile. Totusi, inainte sa apelezi la dezvoltatori imobiliari, incearca sa iti faci macar o idee despre cum ai vrea sa arate locuinta ta si despre locul in care iti doresti sa traiesti. Sa te muti din vechea locuinta, nu este intotdeauna usor, mai ales pentru ca acolo ti-ai facut numeroase amintiri, de aceea este important sa cauti o zona care sa te entuziasmeze, datorita beneficiilor pe care le poti avea.

Articol adaugat recent:  Atomizoarele pentru indepartarea daunatarilor si a insectelor va ajuta sa obtineti o recolta bogata si fructuoasa

Ce sa stabilesti inainte sa decizi sa te muti intr-un ansamblu rezidential?

Daca esti hotarat sa faci o schimbare in viata ta si daca tu crezi ca mutarea intr-un nou apartament sau intr-o noua casa te va ajuta, iata de ce trebuie sa tii cont:

  • Opteaza pentru un apartament sau o casa diferita fata de cea pe care o ai acum. De exemplu, daca acum stai intr-un bloc vechi, opteaza pentru un ansamblu rezidential, unde locuintele sunt noi.
  • Gandeste-te bine la zona in care vrei sa stai, pentru ca centrul Bucurestiului nu mai este o alegere potrivita. Sunt prea multi turisti, prea mult trafic si prea multa poluare. O alegere buna ar putea fi zona din sudul Bucurestiului, mai ales pentru ca in ultima perioada s-a dezvoltat foarte rapid.
  • Alege o parte din Capitala unde beneficiezi de toate facilitatile, inclusiv de supermarket-uri, scoli si gradinite, statii RATB si statii de metrou. Astfel, te vei putea deplasa rapid dintr-un capat in altul al Bucurestiului, daca ai treburi de rezolvat, iar faptul ca ai supermarket-urile langa tine te vor face sa economisesti timp.
Articol adaugat recent:  Placile din tego - cum sa le folosesti in mod eficient si corect

Ce beneficii ai daca stai intr-un ansamblu rezidential in Bucuresti?

Probabil ai si tu prieteni sau colegi ori cunostinte care s-au mutat intr-unul dintre ansamblurile rezidentiale si stii ca vietile lor s-au schimbat in bine de cand au facut aceasta alegere:

  • Cel mai important lucru, valabil pentru toata lumea, este pretul. Investitia intr-o locuinta dintr-un ansamblu rezidential este cu mult mai avantajoasa decat daca ai vrea sa achizitionezi un apartament intr-un bloc din centrul orasului, iar raportul calitate-pret se va mula dupa buzunarul tau.
  • Al doilea cel mai important lucru este faptul ca un ansamblu rezidential iti garanteaza siguranta si liniste, spre deosebire de alte locuinte, pentru ca el dispune de paza permanenta, iar, de obicei, accesul in cladiri se face pe baza de cartele.
Articol adaugat recent:  Motocultoarele te ajuta sa iti desfasori activitatile agricole mult mai confortabil!

Bucurestiul este intr-o continua expansiune, ceea ce e perfect, din punct de vedere economic, dar pentru cei ce isi dorescc sa locuiasca in acest oras, nu e tocmai bine. Asa ca, daca iti doresti sa stai in Bucuresti, opteaza pentru un ansamblu rezidential, ca sa te poti bucura de privilegii si sa duci o viata linistita si placuta.

Author:mereupregatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*