Home Tehnologie • Lumea este de acord cu omniprezenta camerelor de supraveghere de exterior

Lumea este de acord cu omniprezenta camerelor de supraveghere de exterior

 - 
camera de supraveghere exterior

Exista anumite voci critice care spun ca suntem monitorizati, ca nu mai avem intimitate, insa acele voci se refera mai mult la faptul ca pe strada, in spatiul public, intalnesc camere de supraveghere de exterior si asta le deranjeaza. Numai ca ceea ce nu inteleg persoanele este ca acele camere sunt montate acolo in mod legal si au scop pozitiv, fiind pentru mentinerea unei societati civilizate si obtinerea de avantaje in lupta contra raufacatorilor. Toate companiile care au zone de acces la public trebuie sa se protejeze intr-un fel.

Mergand numai 500 de metri pe o strada, se pot observa banci, farmacii, magazine, agentii imobiliare si de turism, reprezentante auto, cladiri de birouri, institutii publice, si exemplele pot continua. Pentru acestea, o camera de supraveghere pusa in exterior alunga hotii precum alunga mustele un spray… de muste.

Articol adaugat recent:  Cisterna de transport pentru lapte se plimba pe drumul laptelui de la vaca la raft

Sa facem cunostinta cu aceste camere de supraveghere pe care le vedem zilnic!

camere supraveghere exterior

Dar lumea este, in general, de acord cu prezenta acestora, tocmai pentru ca intelege ca in societate este nevoie si de constrangere pentru ca rata criminalitatii sa se pastreze la un nivel redus. Dar nu toate camerele sunt la fel, ele difera intre ele si daca cineva este interesat sa le achizitioneze pentru uzul propriu, pentru securitatea locuintei personale sau pentru sporirea securitatii la firma pe care o detine/ imobilul pe care il administreaza, atunci poate afla din lista de mai jos ce optiuni are, ce este la indemana, si care este varful tehnologic in domeniu:

  • Camere de supraveghere cu lentila fixa

Cand este suficienta supravegherea unui punct fix: o intrare, o fereastra, seiful etc.

  • Camera de exterior cu lentila varifocala
Articol adaugat recent:  Vrei un laptop ieftin? Iata ce trebuie sa stii, inainte de achizitia lui

Zoom-ul este ceva obisnuit pentru aceasta camera aflata mereu in cautarea celor mai bune cadre, in plan mai indepartat, mai apropiat

  • Camere de tipul speed dome

Sunt capabile sa se roteasca 360 de grade pe orizontala, 180 de grade pe verticala, operate de un joystick aflat in mana unui dispecer; un senzor face ca si atunci cand viteza de miscare este foarte mare, zgomotul de imagine sa fie ca si inexistent

  • Camere de exterior de ultima generatie de la Sony si Samsung

Poate fi scris un articol intreg sa se scrie numai despre acestea; sunt varful tehnologic, si se pot face atat de multe cu ele, datorita senzorilor multipli, lentilelor superioare, si altor capabilitati adaugate

In ce ipostaze se regasesc in online aceste camere video de exterior?

camera-exterior

Un intreg sistem de supraveghere video de exterior se poate crea in urma unei comenzi multiple de pe magazinele online precum A2t.ro. Exsita si kit-uri pentru camerele de supraveghere care se monteaza in exterior, ce cuprind, pe langa camera, si alte device-uri care sa aiba logica in procesul de punere la punct al unui sistem din acesta de supraveghere.

Articol adaugat recent:  Vrei sa stii care va fi viitorul in materie de iluminare a locuintelor? Becurile cu led sunt raspunsul!

In online se regasesc modele de camere video folositoare tuturor. Alegerea unei camere de supraveghere de exterior din online implica urmatoarele,sugerate foarte bine de A2t.ro: dimensiunea lentilei, segmentele de marime pentru lentilele varifocale, materialul carcasei, rezolutia la care se transmit imagini, producatorii si asa mai departe.

Nimeni nu isi va desprinde o camera aleasa in acest fel din zona amplasata numai pentru ca un cetatean morocanos se simte deranjat de o chestiune absolut normala.

Author:mereupregatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*