Home Uncategorized • Masina reprezinta o investitie uriasa? Alege sa nu pierzi banii protejandu-o prin asigurarea Casco Go!

Masina reprezinta o investitie uriasa? Alege sa nu pierzi banii protejandu-o prin asigurarea Casco Go!

 - 
asigurare casco

Asigurarile obligatorii sunt mult prea ineficiente in perceptia multor soferi din Romania! Pe langa faptul ca ele nu asigura o suma de bani importanta in cazul in care automobilele intampina situatii care le afecteza starea de funtionare, firmele care se ocupa cu incheierea acestor politie se spala rapid pe maini ori e cate ori pe mesele lor va ajunge un dosar pentru repararea masinii prin asigurarea tip RCA. Ei bine, acum este timpul sa nu iti protejezi masina mult mai bine, colaborand cu firmele de asigurari care cunosc ceea ce inseamna respectarea principiilor profesionale! Asigurarea Casco Go este cunoscuta pentru pachetul de beneficii pe care il ofera clientilor sai, astfel ca si tu trebuie sa te documentezi in ceea ce priveste incheierea unui astfel de contract!

Articol adaugat recent:  Tratamente pentru o piele sanatoasa si tanara

Masina ta poate fi protejata financiar prin asigurarea Casco Go? Iata care sunt conditiile!

In primul rand, inca de la inceput trebuie sa stii ca asigurarea Casco este raportata la conditiile economice actuale, astfel ca pretul sau nu va fi o problema in ceea ce priveste inchierea contractului! Cei care au sesiza pericolul in care se afla automobilul, fie ca se afla in mers, fie ca se afla stationat, atunci este timpul sa afle cum pot inchieia polita de asigurare!

Articol adaugat recent:  Fii responsabil atunci cand pleci in calatorii cu prichindelul alaturi si ia-i un scaun auto!

Gasco Go este asigurarea auto  care se adreseaza doar persoanelor fizice care detin masini cu o vechime mai raportate intre 7 – 15 ani! Acestia vor beneficia de un pachet de avantaje speciale, beneficii pe care nicio alta asigurare nu le poate oferi soferilor implicate in incidente rutiere!

Go Casco este asigurare care se remarca! Ce servicii ofera aceasta polita?

Avariile sunt cele mai numeroase incidente auto pe drumurile din Romania, iar acestea implica ciocniri, zgarieturi, caderi in apa sau in prapastie sau pagube produse in interiorul masinilor. De asemenea, furtul masinilor sau tentativele de furt detin locul al doilea in randul incidentelor auto, iar actele de vandalism se claseaza pe locul al treilea. Nu trebuie uitat nici de vandalismul produs de animalele salbatice, mai ales daca masina se afla intr-o zona montana sau daunele provocate de alti soferi!

Articol adaugat recent:  Sandalele de copii rezista cat e ziua de lunga

Asigurarea Casco Go acopera toate cheltuielile necesare in urma acestor incidente, oferind o promitudine eficienta in solutionarea daunelor si decontarea rapida a finantelor catre cel care este asigurat! Ofertarea asigurarii auto si achizitionarea sa se pot realiza online, daca vei alege sa colaborazi cu o firma de incredere, astfel ca o investitie inteliegenta va fi intotdeauna o buna solutie pentru tine si masina ta!

Author:mereupregatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*