Home Casa si gradina • Mobilierul cel mai des intalnit in orice casa a romanilor

Mobilierul cel mai des intalnit in orice casa a romanilor

 - 
masa-de-cafea-pentru-living

Locuintele oamenilor din ziua de astazi sunt tot mai dotate cu tot felul de aparaturi electrocasnice si cu un mobilier functional sau doar cu rol estetic, depinde de dorintele si nevoile acestora. Decorarea interioara a devenit tot mai importanta, fiecare persoana incercand sa isi ofere confortul dorit, dar, in acelasi timp, imprimand acea tusa personala locuintei care subliniaza diferentele de stil intre oameni.

Un obiect de mobilier intalnit in orice casa, indiferent ca este de om sarac sau de om bogat, de muncitor sau de director de spital, dar care poate fi observat chiar si in institutii sau in birouri ale unei companii importante, este masa.

Indiferent de rolul ei intr-un spatiu, masuta este o aparitie casnica, care invita la relaxare, la socializare, la savurarea unei cafele sau unui ceai. Treptat devine esentiala, in jurul ei realizandu-se adevarate povesti de viata, creionandu-se relatii de iubire chiar, scene de seductie, discutii oficiale.

Articol adaugat recent:  Curatenia de toamna este facuta cu drujbe alese bine

masuta-de-cafea-draguta

Masutele din casa se achizitoneaza din orice magazin care reuseste sa aduca calitatea superioara a materialelor din care sunt confectionate, designul modern, in conformitate cu timpurile contemporane (nimeni nu-si doreste ceva invechit, doar daca vorbim despre stilul Ludovic al XIV-lea, desigur, dar nu este cazul), dar si un pret accesibil. Un astfel de obiect trebuie sa fie cumparat tinandu-se cont de urmatoarele carcateristici:

  • Masuta din camera trebuie sa serveasca unui scop: servirii cinei, savurarii unei cafele in compania unui musafir, sustinerii unei petreceri. O alegere ideala este masuta multifunctionala, care poate sa acopere tot mai multe nevoi ale gazdei, adaugand casei chiar si un spatiu de depozitare.
  • Masa poate fi din lemn, din sticla, din plastic, din textile chiar. Fiecare dintre aceste materiale prezinta avantaje si dezavantaje, important este ca atunci cand sunt achizitionate sa se tina cont si sa se imbine placut cu interiorul.
  • Aspectul poate fi unul modern, vintage, clasic. Este important sa se integreze perfect in decor, sa se combine atractiv cu restul pieselor de mobilier sau sa reuseasca sa puna o amprenta de ”altfel” incaperii. Masutele pentru cafea pliabile pot fi o alegere ideala, reusind sa acopere toate nevoile, dar in acelasi timp sa nu iasa prea mult in evidenta sau sa incarce spatiul neatractiv.
Articol adaugat recent:  Te-ai gandit vreodata cum iti poate schimba o gradina verticala viata?

cafea

Masutele se pot gasi in mediul online intr-o varietate mare de modele si culori. Ele pot reprezenta o alegere perfecta atunci cand se simte nevoia de a redecora, de a schimba ceva, de a aduce un plus de culoare. Cea mai interesanta alegere pentru acest scop este masuta de cafea, care da o nota de intim camerei, dar ofertele sunt atat de mari incat nu trebuie uitate nici mesele de bucatarie sau cele de living.

Articol adaugat recent:  5 sfaturi practice studentesti pentru curatenia in camera de camin

masa-de-cafea-pentru-living

Masuta de cafea ideala pentru locuinta oricarui roman este cea care corespunde dorintelor sale in materie de design interior, in materie de functionalitate si de pret. Pentru ca detine un rol important si un loc de centru in camera, acest obiect de mobilier devine
o alegere dificila pentru toti. Masuta atrage atentia la prima vedere, asadar nu trebuie ignorata importanta ei.

Author:mereupregatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*