Home Sport • Nada pentru crapi de la Carping.ro, alegerea potrivita pentru un pescuit de calitate

Nada pentru crapi de la Carping.ro, alegerea potrivita pentru un pescuit de calitate

 - 

nada pentru crapi
Nada pentru crapi este unul dintre atuurile oricarui pescar care vrea sa arate profesionalism si care isi doreste ca la sfarsitul zilei sa vina acasa cu o captura serioasa de peste.

Pescuit la crapi? Da, in zilele noastre acest lucru este absolut posibil, deoarece pescuitul in Romania s-a dezvoltat foarte mult, aparand tot mai multe balti si lacuri populate cu crapi. Dar cu ce ii prindem? Evident ca nadele sunt extrem de importante, astfel incat un partener de seama al oricarui pescar care se respecta a devenit Carping.ro, un magazin online care comercializeaza tipuri variate de nade pentru crapi.

Cate scuze nu-si gasesc unii pescari care nu reusesc sa prinda nimic! Ba ca sunt de vina Luna sau Soarele, ba presiunea atmosferica sau zgomotele de fundal, o gramada de motive care sa le explice cumva esecurile pescaresti. Dar pentru a avea o partida buna de pescuit, trebuie in primul rand sa ai in vedere ce nada folosesti . De asemenea, se poate intampla sa folosesti o nada nepotrivita, care nu e deloc atractiva pentru crap, astfel incat esecul este iarasi foarte clar.

Articol adaugat recent:  Joci si castigi! Pariaza pe biletul zilei la pariuri sportive!

Un pescar adevarat stie insa ca nadele pentru crapi sunt cele care aduc succesul in pescuit. Este un lucru pe care l-a invatat prin practica indelungata pe malul lacului, nu din carti. El este cel care combina nadele in asa fel incat sa stimuleze pestii pentru a se hrani din ele, indiferent de conditiile de mediu. Se mandreste chiar cu modul in care reuseste sa aiba succes creand diverse combinatii de nade proprii sau cumparadu-le din magazinele de specialitate din mediul online, de altfel foarte bine puse la punct in acest domeniu prin produse extrem de performante.

Nada pentru crapi, diverse sortimente in functie de preferintele oricarui pescar

nade de crapiNada pentru crapi trebuie sa indeplineasca cateva cerinte fara de care nu s-ar putea realiza un pescuit eficient.

In functie de anotimpul in care se pescuieste, trebuie avute in vedere urmatoarele lucruri:

  • In lunile reci e bine sa se pescuiasca cu un singur tip de nada si nu sa se amestece diferite tipuri;
  • O singura persoana care foloseste un tip de nada nepotrivita poate compromite sansele tuturor pescarilor de pe balta;
  • Uneori e bine sa se indeparteze stratul superior al nadei, ceea ce permite eliberarea unui grad mare de atractie pentru pesti, aroma simtindu-se mai profund;
  • Temperatura apei este importanta, asa ca trebuie luata in seama atunci cand se pescuieste;
  • Nadele nu trebuie sa fie ieftine, deoarece au ingrediente ieftine, acest lucru nefiind vreo atractie pentru crapi;
Articol adaugat recent:  Faci sport şi nu reuşeşti să slăbeşti? Oamenii de ştiinţă explică de ce se întâmplă acest lucru

Nadele profesioniste pentru pescari fruntasi

nade crapMare grija la detalii atunci cand mergeti la pescuit. In afara de ustensilele absolut importante, fara de care nu ai putea sa faci acest sport sau hobby interesant si util, de ce nu, trebuie avute in vedere nadele pe care le vei folosi in capturile tale.

Carping.ro propune pescarilor cele mai moderne tipuri de nade, impartite in categorii, in functie de momentul sau anotimpul in care pescuieste:

  • Groundbait, un mix de fainuri de peste, dar si de cereale, care in combinatie cu aditivii potriviti pot rezulta intr-o atractie pentru crapi;
  • Pasturi, utilizate ca nade pentru momitori sau ca momeala, atunci cand este aplicata direct pe tipul de boilies utilizat;
  • Pelete, o nada de fund care are rolul de a atrage pestii;
  • Seminte si seminte preparate, o forma de nadire speciala, foarte eficienta, folosita uneori in combinatie.
Articol adaugat recent:  Iti doresti un posterior de invidiat? Iata ce trebuie sa faci

Incepatorii in pescuit trebuie sa aiba in vedere toate aceste lucruri pentru ca nada are un rol extrem de important in prinderea crapului sau altor tipuri de peste.

 De asemenea, niciodata nu trebuie sa pleci la pescuit fara sa ai cu tine nadele de la Carping.ro, usor de procurat din mediul online care ti le livreaza la tine acasa, fara sa-ti mai pierzi timpul si sa ti le faci singur. De cele mai multe ori nu ai rezultat cu cele produse acasa, asa ca obisnuieste crapii si atrage-i spre zona de pescuit folosind aromele de la Carping.ro!

In Sport

Author:mereupregatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*