Home Social • Noua distractie a grupurilor corporate din Bucuresti este room escape-ul

Noua distractie a grupurilor corporate din Bucuresti este room escape-ul

 - 
room-escape_dilemador

Room escape-ul este un concept care a luat fiinta in Asia si, treptat, a ajuns sa fie cunoscut si pe meleagurile tarii noastre. In ultima perioada, in Bucuresti s-au dezvoltat numeroase room escape-uri, care mai de care mai interesante si mai provocatoare.

Ce trebuie sa faca grupurile corporate pentru a se distra intr-un room escape?

Escape the room este un joc de strategie, inspirat din jocurile pe calculator, care i-a cucerit pe toti locuitorii Bucurestiului, inclusiv pe cei care lucreaza in corporatii. De foarte multe ori, angajatii, impreuna cu sefii lor, se strang pentru a participa la evadarea dintr-una dintre camerele tematice, iar acest lucru este foarte benefic pentru ei, intrucat stimuleaza socializarea si dezvolta relatiile interumane. In plus, pentru a rezolva dilemele si misterele dintr-un room escape bucurestean este nevoie sa va folositi de ratiune, de instincte si sa fiti cat mai creativi. Lucrul in echipa este esential, daca va doriti sa iesiti castigatori din acea camera, in care veti fi inchisi timp de 60 de minute.

Articol adaugat recent:  Afla si tu care sunt cuvintele ardelenesti pe care ceilalti romani nu le inteleg

In momentul in care va veti afla cu ceilalti colegi, prieteni, sefi intr-una dintre camerele tematice, veti uita de gradele de subordonare si veti lucra impreuna, ca o echipa adevarata, avand ca scop principal distractia.

Care sunt avantajele grupurilor corporate daca merg intr-un room escape?

Room escape-ul este ideal pentru corporatisti, care, de multe ori, uita ca trebuie sa se mai si distreze si ca viata lor nu se poate construi numai cu munca.

Articol adaugat recent:  Arta prepararii cafelei se invata la cursurile specializate de barista

room escape dilemador

  • Room escape-ul este o oportunitate de distratie pentru orice persoana, inclusiv pentru cei ce lucreaza in corporatii.
  • In cadrul unui room escape va veti stimula creativitatea si veti dezvolta sau veti solidifica relatiile cu ceilalti participanti.
  • Veti dezvolta o atentie distributiva asupra detaliilor, datorita faptului ca veti fi nevoiti sa rezolvati o serie de mistere si de dileme, sa puneti cap la cap parti ale puzzle-urilor sis a gasiti indiciile care va vor conduce la cheia care va deschide usa.
  • Socializarea este pe primul plan, intr-un room escape si va va forma ca si echipa.
  • Fiecare va contribui intr-un anumit procent la gasirea indiciilor.
  • Dupa experienta din cadrul room escape-ului, veti observa ca veti avea o legatura mai stransa cu ceilalti si ca aceasta a fost obtinuta cu ajutorul distactiei.
Articol adaugat recent:  Cursuri de somelieri in Bucuresti de la Barmania.ro – e momentul sa iti indeplinesti visul!

Corporatistii vor afla odata cu participarea la jocul de strategie room escape ca relatiile se pot solidifica prin distractie, datorita faptului ca nu mai exista tensiunea gandului ca unul este sef si celalalt este subordonat. Intr-un room escape, rangul nu conteaza, pentru ca va invata sa colaborati, ca si cum ati fi prieteni.

In Social

Author:mereupregatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*