Home Auto • O baterie auto pentru Kia este destinata cresterii fiabilitatii masinii

O baterie auto pentru Kia este destinata cresterii fiabilitatii masinii

 - 
baterie pentru kia

Kia este o marca auto destul de intalnita pe strazile din Romania, cu toate ca nu se vorbeste mult de marca aceasta. Brandul acesta se instaleaza rapid si acopera segmente din ce in ce mai importante din piata auto romaneasca inca din 2004 incoace. Dar ca la orice masina, fara o baterie de Kia buna, fiabilitatea masinii va lasa de dorit. De aceea, este important ca toti soferii de Kia sa se intereseze de acumulatori numai buni, ca sa fie cat se poate de ieftini.

Decat sa mearga in magazinele fizice, stradale, pentru cumpararea de baterii auto pentru Kia, si sa nu gaseasca ceea ce trebuie, soferii sunt sfatuiti sa nu mai coboare din masina si sa caute de pe laptop un magazin online care sa ofere spre vanzare baterii pentru Kia si pentru orice motorizare de Kia.

Articol adaugat recent:  Motoarele Diesel pierd teren in Europa. Cate masini care folosesc aceasta tehnologie au fost fabricate in 2016

Care sunt producatorii principali de baterii potrivite pentru Kia?

Magazinele online de specialitate importa baterii pentru Kia de la producatori cunoscuti, precum Varta, Bosch ori Rombat, care ofera 2 sau 3 ani de garantie, dupa caz. Iata cum fac producatorii ca bateriile auto sa se potriveasca tuturor masinilor cu sigla Kia:

baterie kia

  • In functie de tip si motorizare, dimensiunile bateriei difera: lungime (207 mm – 306 mm), latime (nu variaza prea mult, 172 mm – 179 mm) si inaltime (190 mm – 225 mm)
  • Tot in functie de aceste criterii, polaritatea bateriei este inversa ori normala
  • De asemenea, se calculeaza o capacitate necesara exprimata in unitatea de masura Amperi-ora: 54 Ah – 100 Ah
  • Pentru pornirea la rece in 100% din cazuri, este suficient un curent de pornire intre 450 A si 830 A, dar pentru ca bateria sa nu se supraincalzeasca si circuitele electrice sa nu se suprasolicite niciodata, este bine ca bateria sa aiba putin mai multa putere decat necesarul calculat al masinii
Articol adaugat recent:  Bateriile auto pentru Citroen- mai la indemana decat crezi

Asadar, pentru Kia Carnival , Kia CEE’D, Kia K, Kia Roadster, Kia Sportage si altele exista baterii auto care se potrivesc la perfectie.

Cum se aleg bateriile pentru Kia si, mai ales, de unde?

baterii kia

Un punct de plecare in construirea unor raspunsuri la aceste intrebari este Neobat.ro, un magazin online de baterii auto. Bateria pentru Kia se alege in functie de dimensiuni si de curentul de pornire, in primul rand. La magazinele online, exista un filtru in partea stanga care face cautarea mult mai usoara. Totul este construit in privinta alegerii bateriei optime, astfel incat fiabilitatea masinii la care se monteaza sa fie una maxima.

Articol adaugat recent:  [STATISTICI RECENTE 2017] Autostrazile din Romania - o continua Bataie de Joc

Un magazin online bun va avea intotdeauna si servicii asociate produselor in sine, in cazul acesta, servicii asociate bateriilor pentru Kia. Adica, livrare gratuita in anumite limite, sau contra cost in mii de localitati din toata tara intr-un timp cat mai scurt, prin curierat rapid, sau exact la masina in cauza, oriunde s-ar afla ea.

Si daca reprezentantii magazinului online pot asigura si montajul bateriei pe masina Kia respectiva, atunci lucrurile stau si mai bine. Soferii nu sunt specialisti neaparat, dar vor sa beneficize de tot ceea ce piata auto le poate oferi.

In Auto

Author:mereupregatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*