Home Organizare evenimente • Organizarile de evenimente in Bucuresti ies bine cand au la baza profesionisti

Organizarile de evenimente in Bucuresti ies bine cand au la baza profesionisti

 - 

In urma cu o luna de zile, odata cu apropierea zilei de nastere a verisorului mei, ma gaseam intr-o agitatie ce parca nu se mai sfarsea. Voiam sa ii organizez o petrecere supriza, un party cu tema “Bine ai venit in lumea adultilor!” la care sa invit tot grupul de prieteni din care facem parte.

A organiza un eveniment nu este deloc o treaba usoara: trebuie sa ai in vedere numarul invitatilor, sa te interesezi si sa inchiriezi un restaurant pentru evenimente placut, sa alergi prin oras si sa faci cumparaturile (doar trebuie sa le asiguri mancarea si bautura invitatilor), sa iti angajezi o persoana care sa se ocupe de muzica si o persoana care sa suprinda foto momentele petrecerii, sa inchiriezi un echipament audio, sa negociezi preturile si asa mai departe.

Articol adaugat recent:  3 domenii de activitate care pot face promovarea cu ajutorul tururilor virtuale

organizari petreceri

Pana la urma, m-am lasat pagubas. Nu in sensul ca nu i-am mai facut o petrecere supriza verisorului meu, ci in sensul ca am apelat la serviciile unei firme de organizari de evenimente din Bucuresti.

Organizare de evenimente: catre ce firma m-am orientat?

Intr-o dupa-masa in care simteam ca nu mai fac fata “task-urilor” m-am decis sa renunt la aceasta¬†aceasta activitate si sa apelez la serviciile unor profesionisti care au experienta in organizarea unui eveniment si in gasirea unui salon de evenimente din Bucuresti.

Tolanit in fotoliu, cu laptopul in brate, am cautat pe internet oganizatori de evenimente. In mod previzibil, Google-ul mi-a afisat sute de firme diferite.

Dupa cateva ore de stat in fata pc-ului, de analizat preturile si de comparat meniurile cu preparate, am aterizat pe pagina site-ului Chefsgallery.ro.

Articol adaugat recent:  Stii care sunt invitatiile de nunta ce s-au cautat cel mai mult anul acesta?

Ceea ce mi-a captat atentia a constat in faptul ca aceasta firma de organizari de evenimente din Bucuresti pune la dispozitia clientilor sai numeroase meniuri delicioase cu mancaruri si faptul ca poate pregati mai multe tipuri de evenimente precum:

  • Organizare de evenimente corporate
  • Organizare de evenimente business
  • Organizare de petreci private
  • Organizare de petreceri tematice
  • Organizare de work-shop-uri

restaurant evenimente

Pe langa aceste lucruri, ceea ce m-a mai convins sa optez pentru aceasta firma a constat in faptul ca Chefsgallery.ro are o experienta vasta in ceea ce priveste organizarea evenimentelor speciale, anume in pregatirea nuntilor sau a botezurilor. Verificarea galeriei foto prezentate pe site a fost momentul in care s-a pus punctul pe “i”.

In cele din urma, am luat numarul de telefon de la rubrica “contact”, am apelat si m-am debarasat de toate responsabilitatile: reprezentantului Chefsgallery.ro i-am comunicat numarul invitatilor, cam ce prefera sa manance de obicei si faptul ca imi doresc un salon intim, nu foarte mare.

Articol adaugat recent:  Tort personalizat in Bucuresti cu flori adevarate. Cine si-ar fi imaginat?

Organizarea evenimentului in Bucuresti: ce bine ca am apelat la serviciile unor profesionisti!

Organizarea evenimentului intr-un salon din Bucuresti de catre Chefsgallery.ro a avut urmari foarte placute: petrecerea a fost o reusita, preparatele au fost laudate de toti invitatii, aspectul salonului mi-a intrecut toate asteptarile, iar suma de bani pe care am scos-o din buzunar a fost onorabila.

Asadar, daca urmeaza sa va serbati ziua de nastere sau sa dati o petrecere, optati pentru cei de la Chefsgallery.ro: sunt adevarati profesionisti in organizarea evenimentelor de acest fel.

Author:mereupregatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*