Home Afaceri • Organizati un eveniment in sectorul 3? Apelati la Premier Catering & Events si bucurati-va de serviciile de catering oferite de ei

Organizati un eveniment in sectorul 3? Apelati la Premier Catering & Events si bucurati-va de serviciile de catering oferite de ei

 - 

Evenimentele, fie ca sunt de tip corporate sau private, presupun multa munca depusa pentru organizare. Daca timpul nu va permite, insa, sa va ocupati de tot ceea ce presupune organizarea evenimentului pe care il aveti, puteti lasa asta pe mana specialistilor. Pentru ca evenimentul dumneavoastra din sectorul 3 sa fie de un real succes si pentru a putea sa va bucurati de el, apelati la o firma de catering specializata, care sa va asigure servicii de calitate.

Evenimentele fara cusur cer o organizare pana in cele mai mici detalii: serviciile de catering din Bucuresti va asigura de reusita

Premier Catering & Events va asteapta cu o abordare inovativa, flexibila si eficienta in crearea unei atmosfere potrivite si unei bune dispozitii pentru evenimentul dumneavoastra, iar serviciile de catering din sectorul 3 sunt alegerea ideala pentru un eveniment de vis!

Articol adaugat recent:  Top 3 cele mai vandute storcatoare Hurom de la magazinul Vexio

catering sector 3

Tot mai multi bucuresteni apeleaza la serviciile de catering din Bucuresti pentru organizarea evenimentelor importante din vietile lor, datorita avantajelor precum:

  • Indiferent daca la evenimentul organizat vin 20 sau 100 de invitati, crearea unui eveniment de neuitat reprezinta o provocare, din cauza solicitarilor organizatorice de tot felul la care sunteti supusi. Optati pentru livrarea mancarii la evenimentul dumneavoastra din sectorul 3 si evenimentul dumneavoastra se va bucura de aplauze!
  • Un eveniment organizat ca la carte va avea un impact asupra invitatilor dumneavoastra si va ramane memorabil pentru toti participantii
Articol adaugat recent:  Sa obtinem un profit real pentru magazinul nostru!

Daca vorbim despre evenimentele corporate, acestea ajuta la o mai buna comunicare intre companie si clienti, sau intre companie si angajati. Colectivul este foarte important, pentru ca el contribuie la succesul afacerii dumneavoastre. Premier Catering & Events va propune concepte si tematici pentru evenimentul pe care vreti sa il organizati si va garanteaza reusita lui din punct de vedere organizatoric.

Apelati la serviciile de catering, iar evenimentul dumneavoastra din sectorul 3 va avea un real succes!

Despre Premier Catering & Events

Premier Catering & Events reprezinta mai mult decat un simplu serviciu de catering. Ei asigura si transportul, premier cateringamenajarea meselor, servirea si debarasarea, precum si curatenia de dupa evenimentul organizat. In functie de preferintele dumneavoastra culinare, puteti opta pentru oricare dintre meniurile deja existente sau impreuna cu specialistii bucatari ai Premier Catering & Events va puteti crea propriile meniuri.

Articol adaugat recent:  Achizitionarea hainelor de dama en gros reprezinta primul pas catre o afacere de succes

Evenimentele de care cei de la Premier Catering & Events se ocupa sunt private (party, kids party, party garden, catering doctorat) sau corporate (training si seminarii, coffee-break, cocktail & receptii, lunch bufet suedez).

Cu peste o mie de evenimente la activ si mii de clienti multumiti, Premier Catering & Events se remarca prin servicii de inalta calitate.

Pentru comenzi sau intrebari, puteti apela numarul de telefon 0213202030 sau adresa de e-mail office@premiercatering.ro.

###

In Afaceri

Author:mereupregatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*