Home Lifestyle • Patru rezoluții pentru stilul tău vestimentar din 2017

Patru rezoluții pentru stilul tău vestimentar din 2017

 - 
Patru-rezoluții-pentru-stilul-tău-vestimentar-din-2017

Te-ai gândit cum va arăta garderoba ta în 2017? Dacă nu ai făcut-o încă, te ajutăm să îți trasezi câteva rezoluții la modă.

Poartă mai puțin negru

Fericirea și buna dispoziție nu ce citesc doar pe fața ta, ci și pe bluza, rochia sau pantalonii cu care alegi să le porți. Știm că negrul este ușor, este la îndemână și îți oferă siguranță, dar poate că, în 2017, ești dispusă la o schimbare. Nu trebuie să fie nimic radical, cum ar fi cum ar fi culorile țipătoare, care să te transforme într-un clovn. Galbenul, albastru și verdele ar putea să fie culorile care să te determine să porți mai puțin negru în 2017.

Articol adaugat recent:  6 moduri in care stresul iti poate afecta viata sexuala

Nu uita de accesorii

Nu uita de accesorii, indiferent dacă preferi rochiile, pantalonii mulații sau ținutele office. Așadar, încearcă să nu pleci de acasă fără cercei, eșarfă, colier, inele sau brățară. Ai grijă însă ce și câte accesorii alegi! Cerceii nepotriviți sau prea multe brățări ar putea să le transmită semnale greșite celor cu care interacționezi. Cel mai bine ar fi să-ți alegi accesoriile după ce te îmbraci și nu înainte, astfel încât să respecți atât hainele, cât și stare de spirit.

Articol adaugat recent:  Cum sa dormi mai bine dupa varsta de 45 de ani

Cumpără mai multe haine de bază

Patru-rezoluții-pentru-stilul-tău-vestimentar-din-2017

Obișnuiești să te îmbraci cu tricouri, cămăși sau bluze? Atunci, poate ar fi bine să-ți cumperi mai multe, astfel încât să poți profita la maximum de alegerile tale vestimentare. „Stocurile” suplimentare din hainele pe care adori să le porți vor avea două efecte imediate: te vor ajuta să ai o stare de spirit foarte bună și le vor lăsa impresia oamenilor cu care interacționezi frecvent că ai o garderobă impresionantă. Totuși, nu uita să îți gestionezi foarte bine bugetul de cumpărături de care dispui!

Reîmprospătează hainele vechi

Moda este asemenea unui roller coaster și ceea ce era „cool” acum cinci oameni poate să revină la în vogă în a doua jumătate a anului. Așa că informează-te despre care vor fi tendințele lui 2017 în materie de haine și fă-ți curat în dulapuri! S-ar putea să descoperi cu surprindere că îmbrăcăminte de care ai uitat de ani buni o să revină la viață în doar câteva luni.

Articol adaugat recent:  5 moduri de a face o femeie sa zambeasca usor!

Dacă te interesează să îți stabilești rezoluții pe mai multe direcții, nu doar în modă, eJobs, cea mai mare platformă de recrutare online din România, îți vine în ajutor. Alege Rezoluțiile Happy, bune de ținut tot anul!

Author:mereupregatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*