Home Constructii, Uncategorized • Placile din tego – cum sa le folosesti in mod eficient si corect

Placile din tego – cum sa le folosesti in mod eficient si corect

 - 

Placile din tego se folosesc la cofrarea betoanelor pentru finisarea structurilor din beton sau pentru a placa suprafete alunecoase ce permit diferitelor obiecte sa fie supuse actiunii de deplasare sau alunecare involuntara.

Placajul de tego se gaseste la multe magazine online de materiale de constructii, pretul fiind diferit in functie de magazinul de la care se cumpara. Unul din aceste magazine online este Mag Constructii de unde puteti cumpara placaje din tego la preturi foarte mici. Acest shop online de materiale de constructii este recunoscut pentru profesionalismul de care da dovada in relatia cu clientii sai.

Articol adaugat recent:  Esti barbat si vrei sa tii pasul cu moda? Afla ce tipuri de blugi se poarta anul acesta!

foloseste materiale de constructii precum tego, placa osb si gips carton

Placajul tego de la acest magazin online se remarca printr-o suprafata lucioasa dispunand de caracteristici ce nu lasa ca diferite obiecte sa alunece. Mai mult decat atat, placa tego ieftina este atent lucrata pentru a va oferi toate avantajele de care aveti nevoie pentru a o folosi fara sa va temeti de degradarea texturii acesteia. Totodata aceste tego este format din nivele de film fenolic care impreuna cu canturile acoperite vor impiedica cu acuratete factorii externi sa afecteze textura acestuia.

Articol adaugat recent:  Botox - solutia eficienta pentru a reda tenului tau tineretea de alta data

Cei care doresc sa cumpere placi din tego de la Mag Constructii nu trebuie decat sa intre pe site-ul cu acelasi nume si sa faca o comanda online ce consta doar in cateva click-uri. Aceste placi din tego de la shopul online Mag Constructii se regasesc in 3 dimensiuni: de 15, 18 si 21 de mm. In ceea ce priveste datele tehnice ale acestora, tipul suprafetei este una lucioasa, greutatea filmului fenolic este de 1230g/m2 iar densitatea este de 500-600 de kg/mc.

Articol adaugat recent:  Trei tehnologii care mi-au usurat viata: pe locul intai, carucioarele 3 in 1

Totodata alte caracteristici tehnice sunt:

  • Modul de elasticitate pe axa principal: 5800-6500 Mpa
  • Modul de elasticitate pe axa secundara: 4800-5500 Mpa
  • Rezistenta la incovoiere pe axa principal: 50-60 Mpa
  • Rezistenta la incovoiere pe axa secundara: 40-50 Mpa.

Acestea fiind scrise, in final as dori sa va urez succes in lucrarile pe care le aveti de facut cu ajutorul placilor de tego de la Mag Constructii.

Author:mereupregatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*