Home Afaceri • PLAN DE AFACERI pentru o COFETARIE

PLAN DE AFACERI pentru o COFETARIE

 - 

 Ideea acestei afaceri se refera la o afacere in domeniul alimentatie publice, domeniul de productie a produselor de cofetarie. Oamenii, femeile in general sunt destul de ocupati iar timpul petrecut in bucatarie pentru pregatirea unui desert este extrem de mic, astfel ca laboratorul nostru de cofetarie nu doar ca ofera cele mai bune prajituri, produse atat dupa retete de cofetarie cat si retete de casa, dar le si serveste clientilor intr-un mediu placut, ambiant situat intr-o zona centrala a orasului nostru.

Afacerea de cofetarie fizica si cofetarie online

cofetarie

In calitate de intreprinzatoare doresc sa infiintez  o societate cu raspundere limitata si care are ca obiect de activitate comercializarea produselor de cofetarie. Firma va oferii produse pentru toate categoriile de varsata, atat in comenzi mici cat si in comenzi mari prin livrarea la domiciliu, cat si prin servirea directa a clientilor in cadrul cofetariei intr-un spatiu special amenajat, pe langa aceste produse de cofetarie clientii isi vor putea comanda si bauturi racoritoare, (sucuri, ceaiuri coctailuri).

Personalul angajat in cadrul acestei cofetarii din Bucuresti vi calificat cu o bogata experienta in domeniu si spirit de echipa. Aceasta firma isi va desfasura activitatea utilizand un spatiu de 100 mp, laboratorul si sala unde vor fi serviti clienti  respectand toate conditiile de igiena impuse de lege. Spatiul este situat intr-o zona imediat in apropierea centrului orasului, si va fi inchiriat.

Articol adaugat recent:  Cum sa iti decorezi casa si gradina cu o banda cu leduri

Doresc sa incep aceasta afacere considerand ca voi avea success deoarece:

– spatiul in care im voi desafasura activitatea este in imediata apropiere a centrului;

– produsele vor fi de buna calitate, diversificate si voi oferii retete noi;

– serviciile inedite oferite de aceasta cofetarie vor fi o noutate in orasul nostru.

        Clientii cofetariei

Clientii potentiali ai acestei firme vor fi personae de toate varstele si toate categoriile, care isi doresc un desert de buna caliate, insa rasfatati vor fi cu siguranta cei mici. Prin natura produselor si a serviciilor oferite  de aceasta firma, ea se adreseaza tuturor persoanelor indiferent de varsta sau profesie, dar totusi persoanle tinta sunt copiii si adolescentii deoarece cofetaria este apmplasata intr-o zona centrala in apropierea scolilor, liceelor si a facultatii.

Clienti vor alege aceasta firme deoarece:

– vor avea o gama larga de produse de unde alege;

– produsele vor fi de calitate si la un pret egal cu cel al concurentei;

– sunt atrasi de calitatea produselor si de profesionalismul personalului.

 3.2 Produse si servicii

Cofetaria pune la dispozita clientilor o gama larga de produse si servicii,posibilitatea de a comanda online torturi in Bucuresti, torturi personalizate inedite, produse proaspete, torturi pentru nunti, botezuri, torturi aniversare. Aceste torturi sunt de mai multe sortimente: torturi  cu nuca, de ciocolata, diplomate, torturi cu fructe confiate diferite creme, toate acestea in functie de preferintele clientilor. Torturile pot avea si diferite forme, decoratiuni acestea iarasi sunt in functie de cerintele consumatorilor, sunte anexate si cateva din modelele oferite clientilor, iar pe langa toate acestea torturile pot avea ca si o glazura deasupra o anumita poza luata  dupa pozele aduse de clienti.

Articol adaugat recent:  Vara, sandalele de dama imi ofera confort si eleganta mie si tinutelor mele

Cofetaria mai pune la dispozitia clientilor si o gama larga de prajituri, prajituri care pot fi servite la una din cele 10 mese din cadrul cofetariei, la pachet sau pot fi livrate la domiciliu. Retele acestor prajituri sunt atat retete de laborator cat si retete de casa, pe langa aceste retete oferim clientilor si cozonaci cu nuca, rahat, stafide, cacao, martipan si migdale, salate de fructe asortate cu frisca si inghetata, tarte cu fructe si diferite placinte cu fructe si umpluturi, decoratiuni si figurine de zahar, pe langa toate acestea in incinta cofetariei clentii pot servi si bauturi racoritoare.

Articol adaugat recent:  Magazinele de haine online pentru dama, o afacere de succes

Cofetaria  pune la dispozitia clientilor mai multe servicii: servici de catering in domeniu, livrare la domiciliu, dar si un serviciu special in cazul in care clienti nostri nu sunt multumiti sau nu isi gasesc tortul acela mult visat ei pot spune designer-uliu nostru ce forma culoare sau decoratiune sa aibe, acesta le va face o mica schita, astfel ca atat clienti cat si cofetari sa aibe o idee despre cum va trebui sa arate tortul in final, de acest serviciu inedit in orasul nostru poate dispune orice client trece pragul cofetarie.

4. Managemantul cofetariei

Managerul care va conduce afacerea, cofetaria  va fi intreprinzatoarea. Ea este cea care va coordona intreaga activitate, ea va fi cea care va stabli legaturile cu clientii si furnizori, se va ocupa de aprovizionare si va prelua comenzile de la clienti si va fi designer-ul pus la dispozitia clientilor, prin acest mod putand intra in legatura cu clientii, aflandu-le dorintele si cerintele, un bun mod de a cunoaste mai bine piata.

Pe langa acest post de manager firma mai are nevoie si de urmatorii angajati:
– 3 cofetari cu experienta si competente in domeniu;

– 2 ospatari

– un sofer pentru livrarile la domiciliu

– un contabil.

In Afaceri

Author:mereupregatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*