Home Fashion • Sandalele engros: drumul de la producatori la femeile care le incalta

Sandalele engros: drumul de la producatori la femeile care le incalta

 - 
sandale engros

sandale en-gros

Sandalele engros se nasc din dorinta producatorilor de a oferi incaltaminte de dama comoda, accesibila la pret si in acord cu tendintele actuale de purtare. Comerciantii en gros preiau aceste articole de incaltaminte de dama si le vand mai departe comerciantilor finali, care au magazine de desfacere, fie stradale fie online. Abia aici sandalele en-gros ajung sa fie vazute de viitoarele lor purtatoare: femeile care isi doresc sandale si care gasesc ceea ce cauta.

Producere la scara larga a sandalelor de dama ademeneste la scaderea standardelor de calitate, dar comerciantii en gros sunt ademeniti la volume cat mai mari de vanzari, si asta nu se poate intampla decat daca standardul de calitate al sandalelor se mentine ridicat.

Magazinele de desfacere solicita o calitate cat mai mare, deoarece asta doresc doamnele si domnisoarele care vor calitate inalta si preturi scazute. Sunt anumite rotite care se invart una pe alta si toate trateaza subiectul sandalelor engros.

Articol adaugat recent:  Pantalonii barbatesti potenteaza stilul smart casual

Vocea clientelor fata de sandalele en-gros se face auzita pana la producatori

sandale engros

Pentru ca se doreste un stil glamuros obtinut usor, modele inedite, unele cu impletitura pe gamba, altele cu toc cui, si asa mai departe, producatorii nu au ce sa faca decat sa se conformeze si sa si surprinda in mod placut clientii finali, femeile. Iata de ce comerciantii engros precum Angrotelli.ro au cum sa cumpere ieftin modele unul si unul in cantitati suficiente pentru a ii recomercializa catre vanzatorii finali.

Si face acest lucru, deoarece pe Angrotelli.ro se regasesc:

  • Sandalele en-gros cu toc intre 9 cm si 15 cm, adica si pentru ocaziile comune, si pentru ocaziile speciale
  • Sandalele dantelate, cu franjuri, in acord cu vestimentatiile dantelate si bogate in detalii
  • Sandalele en-gros cu toc gros si platforma, pentru un look fresh, urban
  • La polul opus, sandalele cu talpa joasa, subtire sau groasa, pentru lejeritate absoluta
  • Sandale cu combinatii inteligente de culori, altfel ar parea ponosite
  • Sandale din piele ecologica normala, intoarsa ori lacuita, pentru toate preferintele
  • Sandale din material textil, daca au un model care nu este infatisat cu ajutorul pielii ecologice
Articol adaugat recent:  Puloverele de Craciun de la Zega sunt articolele vestimentare ideale pentru perioada de Craciun si Anul Nou

In drumul lor, sandalele en gros combina doza (de eleganta) cu pata (de culoare)

sandale en gros

Iata de ce angrosistii au tot interesul sa aleaga modele de sandale angro la un cat mai bun raport calitate/ pret si sa il dea mai departe la un alt raport calitate/ pret, dar tot bun, ca sa aiba vanzare si sa devina furnizori apreciati si solicitati pe piata de incaltaminte de dama.

Articol adaugat recent:  Ce jeansi de dama se poarta in vara anului 2016?

Si cum calitatea inseamna eleganta si culoare, dincolo de comoditate (aspect de la sine inteles), atunci se poate spune ca sandalele de dama en gros beneficiaza atat de o doza suficienta de eleganta incat sa incante, cat si o pata de culoare destul de vizibila incat sa atraga. Si pretul lor nu se judeca in functie de forma sau culoare, ci in functie de cat de priceputa a fost entitatea de tipul Angrotelli.ro sa joace in piata. Iata drumul pe care sandalele en gros il fac fara sa fie vazut de persoanele de sex feminin care le incalta.

In Fashion

Author:mereupregatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*